Alles over Catering

Rob Baan in een van zijn kassen.

Koppert Cress wint rechtszaak: verstrekken gezonde lunch onderdeel Arbobeleid

Koppert Cress heeft een rechtszaak gewonnen tegen de Belastingdienst. De Hoge Raad is het met Koppert Cress eens dat het verstrekken van gezonde...

Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen

Nieuw cateringconcept voor Jonathan Zandbergen

Sterchef Jonathan Zandbergen heeft een nieuw cateringconcept gelanceerd: TheVipTable.nl. De voormalig chef van Merlet* biedt verschillende diensten...

V.l.n.r. Theo Winters (De Timp), Maurits Krabben (Krabbenborg Electrotechniek), Luuk Domhof (De Timp), Casper Scheltinga (Time Shift), Dave Holkenborg (De Timp).

Cateraar De Timp door eigen energie-opslag grotendeels off-grid

De Achterhoekse cateraar De Timp koos de afgelopen jaren nadrukkelijk voor een duurzame route. Het bedrijf is al enige tijd energieneutraal, maar...

Fotocredits: Tamara Verheij / Inbeeldt

Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024

Hij werd tweede tijdens het NK Lekkerste Broodje 2023 en daar baalde hij een klein beetje van. Bas Diks van Diks Authentiek Culinair geeft echter...

Het aantal zzp'ers in de eventcatering blijft maar groeien.

Grens van 40.000 zzp'ers gepasseerd in horeca; wéér toename in eventcatering

Het aantal geregistreerde zzp'ers in de horeca blijft stijgen: deze maand werd de grens van veertigduizend ondernemers gepasseerd. Dat blijkt uit...

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Sterrenchef Onno Kokmeijer wordt culinary director bij DarkKitchenXL

Onno Kokmeijer, voormalig executive chef en restaurantmanager van Ciel Bleu**, kiest voor de zich snel ontwikkelende wereld van catering en wordt...

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

De plantaardige producten van PLNT ontzorgen de professionele keuken

PLNT is het plantaardige merk van Jan Zandbergen Group, het familiebedrijf dat al bijna zeventig jaar in de vleesindustrie opereert. 'Door die...

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...