Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA

Ewout Eleveld nieuwe executive chef bij UMA
Ilse Lugard, Ewout Eleveld en Tobias Overgoor. Foto-credits David Stegenga Fotografie

UMA Catering breidt haar keukenteam uit met Ewout Eleveld als nieuwe executive chef.

Met 17 jaar ervaring bij het driesterrenrestaurant De Leest in Vaassen en zijn meest recente rol als chef van Bistro LOF op Parc Broekhuizen, brengt Ewout een schat aan culinaire expertise mee naar het groeiende team.

Ambacht en kwaliteit

'Met Ewout halen we niet alleen vakmanschap in huis, maar ook iemand die naadloos past bij de cultuur van UMA,' zegt Ilse Lugard, ceo van UMA. 'We werken met chefs die koken met ambacht en kwaliteit — en die begrijpen wat een concept écht nodig heeft — en Ewout brengt precies die combinatie van kwaliteit, inzicht en ontspannen energie.'

Met de komst van Ewout blijft UMA bouwen aan een culinair team waarin persoonlijkheid, creativiteit en topniveau hand in hand gaan. Binnenkort worden nog meer chefs aan het team toegevoegd, waarmee UMA haar signatuur verder doorontwikkelt op nieuwe locaties en projecten.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.