Charme Hotels breidt uit met hotel De Arendshoeve in Bergambacht

Charme Hotels breidt uit met hotel De Arendshoeve in Bergambacht

Charme Hotels heeft hotel De Arendshoeve aan haar collectie mogen toevoegen. Hotel De Arendshoeve is gelegen aan de rand van Bergambacht, midden in de Krimpenerwaard.

Hotel De Arendshoeve beschikt over 34 hotelkamers, vergaderlocatie, een restaurant, brasserie en een wellness- en fitnesscentrum.

Samenwerking

Ad Scheer, algemeen directeur van KW Horeca en De Arendshoeve, over de nieuwe samenwerking met Charme Hotels: 'Na het bericht te hebben ontvangen dat Hampshire Hotels wilde stoppen met hun franchiseformule - waar wij ook onderdeel van uitmaakten - zijn wij in gesprek gegaan met andere hotelketens voor een dergelijke partnership. Wij zijn van mening dat een samenwerking met een hotelketen wenselijk is om up-to-date te blijven van veranderingen in de consumentenmarkt en de hotelsector.'

Gasten zullen nauwelijks tot geen verschil merken. 'Wij blijven al onze activiteiten op dezelfde wijze aanbieden voor zowel de zakelijke, particuliere als de leisure markt.’

Charme Hotels

Het in 2011 opgerichte Charme Hotels bestaat inmiddels uit 17 hotels die gebruik maken van het franchise concept. Op dit moment zijn er veel gesprekken met hotels die willen samenwerken met Charme Hotels. De directie van Charme Hotels wordt gevormd door Onno Pel en Bart Reints Bok. Charme Hotels kondigt aan meerdere hotels te gaan exploiteren in Nederland. Ze meldt dat bij het concept hoteliers zelf bepalen op welke managementgebieden er ondersteuning is gewenst. Dat kan in de vorm van franchise of middels managementcontracten op revenue of operations.

>>Meer over Charme Hotels.