Sligro Venlo is heropend

Sligro Venlo is heropend
Henk Schipper, Paul Pollux, René Brienen, Stanley Mooren, Sandra Ysbrandy, Hans van Wolde.

Sligro Venlo is verbouwd en heropend. Paul Pollux, René Brienen, Hans van Wolde, Sandra Ysbrandy en Stanley Mooren verrichtten de opening.

Speciaal voor de opening staan er op dinsdag 28 november inspirerende masterclasses van sterrenchefs en interessante kookdemonstraties op het programma. Topkoks, waaronder de Michelinchefs René Brienen van Brienen aan de Maas* in Well, Paul Pollux van Aubergine* in Steyl, Hans van Wolde van Beluga** in Maastricht, Erik van Loo van Parkheuvel** in Rotterdam en Ron Blauw van Ron Gastrobar* in Amsterdam hebben hun medewerking verleend. Daarnaast zijn er proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Sligro Venlo: 6.500 vierkante meter

Afgelopen maanden zijn alle afdelingen van Sligro Venlo gefaseerd verbouwd. Het resultaat is 6.500 m2 groothandel in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.