Hotels.nl wederom Beste Hotelaanbieder van Nederland

Hotels.nl wederom Beste Hotelaanbieder van Nederland
Hotel.nl wint wederom award 'Beste Hotelaanbieder van Nederland' van Zoover.

Boekingswebsite Hotels.nl uit Groningen heeft, net als vorig jaar, de Zoover Award voor Beste Hotelaanbieder van Nederland gewonnen. Ook won de organisatie de prijs voor Populairste Hotelaanbieder.

Dat maakte Zoover dinsdagavond 27 maart bekend tijdens de feestelijke awarduitreiking in Hotel Arena in Amsterdam. In totaal werden er 102.000 stemmen uitgebracht, waarvan de meeste stemmen voor Hotels.nl waren. Dat leverde de award voor Populairste Hotelaanbieder van Nederland op. Daarnaast wist Hotels.nl, net als vorig jaar, het hoogste waarderingscijfer te scoren. De 9,1 bezorgde de website wederom de titel Beste Hotelaanbieder van Nederland.

Hotels.nl is een boekingswebsite met een aanbod van meer dan 2000 hotels. De website werd in 2001 opgestart door Henriëtte IJzelenberg en Kees Eldering en is uitgegroeid tot een van de grootste boekingswebsites van Nederland.

Lees ook: Fletcher hotels neemt in één keer vijf hotels van Eden over

Goede service en eigenwijze aanpak

Chris Corpier en Natasja Baas van Hotels.nl namen de prijzen in ontvangst. Zij zeiden ontzettend trots te zijn en daarnaast de prijzen te zien als een duidelijke waardering van hun gasten voor de service die wordt verleend en de eigenwijze aanpak. De site kreeg de meeste stemmen en het hoogste waarderingscijfer (9,1), hiermee wisten ze de concurrenten Hotelmoment, Voordeeluitjes.nl en Goedverblijf.nl voor te blijven.

Zoover Awards

De Zoover Awards zijn jaarlijkse publieksprijzen voor gezichtsbepalende reisorganisaties. Consumenten kunnen stemmen op hun favoriete reisorganisaties in verschillende categorieën. Hierbij is onderscheid gemaakt tussen de populairste (meeste stemmen) en de beste (hoogste waarderingscijfer) reisorganisatie. In totaal waren er 23 winnaars.

Fotorepo: Horecainterieur: speels en contrastrijk design bij Moxy Amsterdam Houthavens