Kaldi slaat vleugels uit naar Denemarken

Kaldi slaat vleugels uit naar Denemarken

Het oorspronkelijk Nederlandse koffieconcept Kaldi opent vrijdag 17 augustus officieel haar eerste vestiging in Denemarken. De nieuwe espressobar is gevestigd in Vesterbro in Kopenhagen. Kaldi vervangt het huidige ontbijtrestaurant van het Zleep Hotel Copenhagen City.

Kaldi is een franchiseformule die een combinatie biedt van proeflokaal (espressobar) en speciaalzaak. 'We willen Denemarken graag meenemen in de wereld van speciaal geselecteerde koffies. We bieden de mogelijkheid om de nieuwste zetmethoden te ervaren en de smaak te vinden die het beste bij jou past', aldus Hans Tietema, ceo en oprichter van Kaldi.

Kaldi: 'Passend concept voor Zleep'

De nieuwe zaak komt in het hart van Kopenhagen, nabij het centraal station van de Deense hoofdstad, in het Zleep Hotel Copenhagen City. 'We zijn al lang op zoek naar een passend concept voor ons café bij Zleep. We zagen Kaldi als een spannend en passend koffieconcept voor de locatie in Kopenhagen en een trendy aanvulling op ons onlangs gerenoveerde hotel', vertelt Peter Haaber, ceo en oprichter van Zleep Hotels.