Café Top 100 Publieksprijs 2018 voor Goesting Venray

Café Top 100 Publieksprijs 2018 voor Goesting Venray

Proeflokaal Goesting in Venray leek lange tijd onbedreigd op de overwinning van de Café Top 100 Publieksprijs 2018 af te gaan. Toch werd het nog even spannend, mede doordat tweevoudig Publieksprijswinnaar Herberg 't Plein een eindspurt inzette. Uiteindelijk trokken de fanatieke stemmentrekkers uit Noord-Limburg toch aan het langste eind.

Facebook is hét kanaal van Proeflokaal Goesting. Hier worden de stemmen binnengetrokken via diverse acties. Foto’s, filmpjes, berichten, niets laat het fanatieke Venrayse bedrijf onbenut om bezoekers te vragen op hen te stemmen voor de Café Top 100 Publieksprijs.

Recordaantal stemmen

Maar wat ook mooi is om te zien: ze doen er ook echt hun best voor. Professioneel (ogend) film- en fotomateriaal, leuke ludieke boodschappen die verder gaan dan ‘Stem op ons’ en de medewerkers als herkenbaar uithangbord. Dat alles heeft niet alleen z’n weerslag gehad op het stemmen op deze zaak, maar op het stemmen in z’n algemeenheid. Na de ruim 12.000 het afgelopen jaar, werd er dit jaar met ruim 23.000 stemmen opnieuw een record verpulverd.

Spannende nek-aan-nekrace

In alle tussenstanden ging Goesting aan kop, in de nek gehijgd door Central in Venlo en Stadscafé Flow in Den Helder. Even leek het gevaar nog te komen van tweevoudig Publieksprijswinnaar Herberg ’t Plein, maar uiteindelijk gaat de Publieksprijs 2018 naar Goesting. In de ranglijst zelf staat Goesting op 48.

Café Top 100 Publieksprijs 2018 top-15

1. Proeflokaal Goesting, Venray
2. Café Restaurant Central, Venlo
3. Herberg ’t Plein, Meppel
4. Stadscafé Flow, Den Helder
5. Biercafé De Goudse Eend, Gouda
6. ’t Stulpke, Uden
7. De Kromme Hoek, Scherpenzeel
8. Café De Slock, Den Burg
9. Bobby’s Bar, Helmond
10. Pégé Café, Gieten
11. Café Laurel & Hardy, Zandvoort
12. Heerlijkheid Breust, Eijsden
13 Café d’r Klinge, Heerlen
14. Het Graauwe Paard, Oudebildtzijl
15. Tapperie de Gats, Sittard

DE GEHELE CAFE TOP 100 VAN 2018