Heerlickheijd van Ermelo: vier nieuwe bowlingbanen

Heerlickheijd van Ermelo: vier nieuwe bowlingbanen

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo biedt zowel aan hotelgasten, sportievelingen uit de omgeving en bedrijven een voor hen nieuwe activiteit: bowling. Het horecabedrijf heeft vier nieuwe bowlingbanen aan laten leggen. Het zijn de eerste in heel Ermelo.

Bowling-liefhebbers kunnen terecht op een van de vier nieuwe bowlingbanen van De Heerlickheid van Ermelo. De professionele wedstrijd-bowlingbanen zorgen voor veel plezier, spanning en gezelligheid. Maar ook voor (zakelijke) feesten & partijen én vergaderingen kunnen ze bijgeboekt worden. De vier professionele wedstrijd-bowlingbanen vormen een aanvulling op een verjaardagsfeest, kinderfeestje, personeelsfeest of actieve vergadering.

De vier bowlingbanen van De Heerlickheid van Ermelo zijn geschikt voor ieder niveau, van beginners tot experts. Voor kinderen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van hekjes. De bowlingbanen huren gasten per uur, ze starten op het hele uur en ze kunnen daarna een uur lang bowlen met maximaal vier personen per bowlingbaan. De banen zijn te huur voor 25 euro per uur.

De burgemeester van Ermelo heeft de banen net voor Kerst 2018 geopend door de eerste bal te gooien.

Aanleg bowlingbanen Hotel Heerlickheid van Ermelo

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo is een viersterrenhotel & spa op de Veluwe, aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het hotel, gelegen in een tuin met fonteinen en gazons, beschikt over 127 hotelkamers en suites, waaronder een bruidssuite en 2 minder validen kamers, vergaderfaciliteiten en congreszalen, een restaurant en een terras (in de terras top 10 in 2012). Daarnaast biedt het hotel het Beauty Center Babor Ermelo, Fitness en een wellness centrum met een overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool en 2 Finse sauna’s.

Gerard van den Tweel

De Heerlickheijd van Ermelo is gebouwd in 1999 op initiatief van Gerard van den Tweel, eigenaar en algemeen directeur van Van de Tweel Groep. Het hotel is achttien jaar onderdeel geweest van de groep. De reden van de verkoop in 2017  is dat de Van den Tweel Groep zich meer wilde richten op haar corebusiness, de retail. Kopende partij is Wim Snellaars en Janette Sybrandy van Hotel Management Support (HMS).

Janette Sybrandy en Wim Snellaars hebben jarenlange ervaring in de hotellerie en hospitality. Via hun bedrijf, Hotel Management Support, bieden zij hun uitgebreide diensten en gespecialiseerde kennis van de hotellerie en hospitality aan derden aan.