Enige overgebleven deelnemer Mijn Tent is Top bestaat tien jaar

Enige overgebleven deelnemer Mijn Tent is Top bestaat tien jaar

Moodz op het Vesteplein in Delft bestaat tien jaar. George Zevenbergen werd in 2009 tweede in de finale van het RTL 4 programma Mijn Tent is Top van Herman den Blijker.

In 2009 begon het horeca-avontuur van destijds George Zevenbergen en Geoffrey Pijpaert tijdens hun deelname aan het derde seizoen van het programma ‘Mijn tent is top’. Na de finale op het Vesteplein waar duizenden bezoekers bij aanwezig waren, mochten zij zich gelukkig prijzen met de tweede plek. Pastineack in Amersfoort was de winnaar van dit seizoen.

Pastinaeck was de derde winnaar van Mijn Tent is Top. In 2008 ging Flinstering in Breda met de titel aan de haak. Tijdens de eerste editie was Coquille in Den Bosch het beste. Coquille sloot weliswaar in 2012 haar deuren, maar de eigenaren Sven Uijttewaal en Geertje Klijn zijn een ander restaurant in Breda gestart. Uijttewaal en Klijn startten in mei 2018 in het pand van voormalig Restaurant Meinesz Restaurant Uijttewaal. Ook de ondernemers achter Pastinaeck zijn nog actief in de horeca, maar Pastinaeck (later Hop en Hen en nu 't Witte Konijn is niet meer van Rianne Sleeuw en Annelie van den Bos.

Moodz Delft

Moodz Delf is tien jaar na deelname aan het tv programma het enige bedrijf dat nog actief is zoals ze ook deelnamen aan het programma van Den Blijker. Zevenbergen runt de zaak inmiddels met echtenote Monique Zevenbergen Meijer.

Beiden hebben hun jubileumjaar afgetrapt met een borrel voor genodigden. Zevenbergen kondigt tegelijkertijd een feestelijk jaarprogramma aan met een membercard voor gasten die goed is voor scherpe acties in zijn zaak.

Meneer Reimers

Bij het vijfjarig jubileum van Moodz hielden de ondernemers een wedstrijd. Drie koppels mochten keuken en restaurant voor een dag overnemen. Ook deze koppels werden op de voet gevolgd door een cameraploeg voor de opnames van ‘Mijn Tent voor één dag’. De winnaar kreeg een reis naar Antwerpen en deze prijs werd uitgereikt door Meneer Reimers, jurylid van Mijn Tent is Top.