Terras Top 100 2019 nadert ontknoping: 7 juni belronde

Terras Top 100 2019 nadert ontknoping: 7 juni belronde

De ontknoping van de Terras Top 100 2019 nadert snel. Vrijdag 7 juni krijgen de terrassen die bezocht gaan worden door de hoofdjury telefonisch bericht. Dinsdag 11 juni krijgen alle deelnemers aan de Terras Top 100 bericht of ze dit jaar wel of niet in de lijst staan. Op welke plek, dat wordt duidelijk tijdens het Terras Top 100 Event, maandag 8 juli in Heerenveen.

De Terras Top 100 2019 nadert nu echt de ontknoping. Alle mystery visits én vakjury-bezoeken zijn achter de rug. De rapporten zijn opgemaakt en de hoofdjury is dinsdag 4 juni bij elkaar gekomen om dit alles door te nemen. Dinsdag 11 juni krijgen alle terrassen te horen of ze dit jaar wel of niet in de Terras Top 100 2019 staan. Zij ontvangen dan een mail.

Wie door is, krijgt tevens een uitnodiging voor het Terras Top 100 Event, maandag 8 juli in Heerenveen. Daar, bij de winnaar van 2018 't Gerecht in Heerenveen, wordt de complete lijst onthuld en is er een complete feestelijke middag voor alle Top 100-terrassen en hun personeel.

Hoofdjury-bezoeken: vrijdag 7 juni belronde

De 100 terrassen zijn dinsdag dan bekend, de top van de lijst nog niet. De beste terrassen krijgen traditioneel de hoofdjury op bezoek. Deze aangekondigde bezoeken vinden maandag 17 en dinsdag 18 juni 2019 plaats. Deze bezoeken duren een uur en in dat uur zal de jury uitgebreid met de ondernemers spreken en een kijkje voor- en achter de schermen nemen.

Terras Top 100 Hoofdjury
De hoofdjury van de Terras Top 100. Vlnr. Arnoud Schimmel, Omar Dahak, Michael Simon, Alexandra Viersma, Marjon Prummel, Judith Zwinkels, Barry Zwinkels en Gert Boonen.

De terrassen die vereerd worden met een bezoek van de hoofdjury, krijgen daarover vrijdag 7 juni bericht. Dan zullen zij allemaal gebeld worden met het heugelijk nieuws en horen hoe laat de jury langskomt. Eén ding weten zij sowieso al zeker: een hoge notering in de Terras Top 100 2019 is sowieso gegarandeerd.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.