Promotie voor chef Rob Kapiteyn van Bodon Amsterdam

Promotie voor chef Rob Kapiteyn van Bodon Amsterdam

Rob Kapiteyn maakt promotie in de keuken van La Grande Brasserie Bodon in het Apollo Hotel in Amsterdam. Vanaf 18 augustus neemt hij taken over van vertrekkend executive chef Inan Sahin.

Rob Kapiteyn werkt al sinds de opening van Bodon in oktober 2017 in de keuken van het Amsterdamse restaurant. Hij neemt nu taken over van Inan Sahin die het bedrijf verlaat. Sahin was executive chef en was naast Bodon ook verantwoordelijk voor de keuken van The Harbour Club  in het hotel en Livingroom.

Kapiteyn neemt als chef de cuisine  nu taken van Sahin over wat betref Bodon. Deze laatste begint  ‘aan een nieuwe uitdaging’, zo meldt het restaurant. Het is nog niet bekend waar Sahin aan de slag gaat.

Bodon serveert gerechten uit de authentieke Franse keuken. Voor zijn aantreden bij Bodon was Rob Kapiteyn ruim twee jaar sous-chef van The Roast Room van Michiel Deenik in Amsterdam en ook twee jaar sous van het Fashion Hotel van Westcord. Eerder werkte hij bij 't Nonnetje in Harderwijk en bij Merlet in Schoorl.

Kapiteyn zegt uit te kijken naar zijn nieuwe baan en ‘uitdagende nieuwe verantwoordelijkheid.’

Bekijk hier drie recepten van
Brasserie Bodon met Kvitsoy zalm