Brasa Purmerend behaalt zilver op Terras Top 100 2019

Brasa Purmerend behaalt zilver op Terras Top 100 2019
(c) Foto's: Marcel van Hoorn

Brasa Bar & Kitchen in Purmerend is tweede geworden in de Terras Top 100 2019. Ondernemer Arwin Versteyne en zijn team wisten met hun gastvrijheid, vakkundigheid en hoge horeca-niveau zowel vakjury als mystery visitors én hoofdjury te overtuigen. 'Brasa zit ongelooflijk goed in elkaar.'

Tijdens een feestelijk Terras Top 100-event, maandag 8 juli in Heerenveen is Brasa Bar & Kitchen uit Purmerend als tweede geëindigd.

Het terras op de Koemarkt maakte indruk tijdens alle juryronde en heeft nu naast een zevende plek in de Café Top 100 ook een toppositie te pakken in de Terras Top 100. Lyrische juryrapporten in de eerste twee rondes van de Terras Top 100 2019 zorgde ervoor dat de hoofdjury dinsdag 18 juni afreisde naar Brasa. Daar werd een uur lang gesproken met ondernemer Arwin Versteyne en zijn team. Ook werd een kijkje achter de schermen genomen om een indruk te krijgen van de organisatie achter Brasa.

(c) Foto's: Marcel van Hoorn

Indrukwekkend bedrijf

De hoofdjury was onder de indruk van alle facetten van het horecabedrijf dat vijf jaar geleden de omslag maakte van feestcafé naar grandcafé.

'Brasa zit fantastisch in elkaar' aldus de hoofdjury. 'Hier kun je geweldig eten en drinken, wordt je door de medewerkers in de watten gelegd en de ondernemer kan klinkende cijfers overleggen.' Dat laatste overtuigde de jury van die andere top-100, de Café Top 100 ook al in 2018. Toen eindigde Brasa op een fraaie zevende plek in die lijst. 'Brasa is het complete plaatje en is een shoolvoorbeeld voor ieder horecabedrijf. En het mooie is dat de rek er nog lang niet uit lijkt.'


Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.