Blaze & Co opent in Scheveningen met kleurrijk 'tattoo'-interieur

Blaze & Co opent in Scheveningen met kleurrijk 'tattoo'-interieur

Restaurant Blaze & Co opent zaterdag 30 november haar deuren in Scheveningen. Het interieur is kleurrijk en geïnspireerd op tatoeages, onder meer door de stoffering van de stoelen en de kunst aan de muur, waaronder een 12 meter lang tattoo-kunstwerk.

Blaze & Co is gevestigd op de plek van het voormalige restaurant Topkapiop het Kurhausplein, dat van dezelfde eigenaren was. In 2017 werd die zaak nog door een brand in de keuken getroffen, waardoor ook het bovenliggende hotel Kurhaus moest worden ontruimd.

Blaze & Co sluit zich aan bij de al bestaande concepten en initiatieven van de Entrada Group. Dit zijn onder andere: La GalleriaSteam Bar & Grill, Solo Vino Wine Bar en het winterevenement Cool Event.

Mede-eigenaar Michael de Ridder: ‘Met restaurant Blaze & Co spelen we in op de beleving van onze gasten. Hier komen Cajun en New Orleans op je bord, maar ook uit de speakers. Het stoere interieur met de neo traditional tattoo wand is een moderne interpretatie van de tijd waarin blues, folk en rock ballads populair waren. Alleen nu in een hippe, stoere jas waarmee we een nieuwe doelgroep willen aanspreken.

Op donderdag tot en met zondag programmeert Blaze & Co live muziek, de stijlen liggen dan in de hoek van blues, folk en rock ballads.

Mede-eigenaar DamianoD’Alba vult aan: We ondernemen al 40 jaar op het Kurhausplein en zijn trots, dat we restaurant Blaze & Co als nieuwste horecaconcept mogen toevoegen aan onze portfolio. We kijken er met het team naar uit om een totaal vernieuwde dinerbeleving aan onze gasten te geven. Restaurant Blaze & Co is nostalgie op z’n coolst.

Blaze & Co is op maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 17.00 uur en in het weekend vanaf 12.00 uur. De kaart wordt gekenmerkt door grill-gerechten voor vlees- vis- en veggie liefhebbers. Bijvoorbeeld de ‘Springsteen Chicken’, de vegetarische ‘Greta Thunburger’ of Blaze’ssignaturedish ‘Cefishe de Salmon’.

Over Entrada Group

Entrada Group is het moederbedrijf van diverse restaurantconcepten, een importbedrijf, een wijnwinkel en organisator van onder meer winterevenement Cool Event Scheveningen. Door het zelf ontwikkelen van nieuwe horecaconcepten is Entrada Group uitgegroeid tot een begrip in en rondom Den Haag.