Dit zijn de Verstegen-sauzen van nu

Dit zijn de Verstegen-sauzen van nu

Het familiebedrijf Verstegen wil iedereen laten genieten van lekker eten. Dat doet het bedrijf al sinds 1886. 'Met dat doel creëren we de lekkerste sauzen, gemaakt met de beste kwaliteit kruiden en specerijen, die we bij de oorsprong halen. In een duurzame samenwerking met onze boeren', vertelt marketing manager Mareille van Noord.

'Sinds onze oprichting is er veel veranderd binnen de foodsector. Vooral als het gaat om de wensen en behoeften van gasten en klanten. Denk aan gemak, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit. Als professional ben je natuurlijk continu op zoek naar passende antwoorden op deze veranderende behoeften. En daar helpen we je graag bij. Daarom vind je die antwoorden vanaf nu terug in ons vernieuwde sauzen-assortiment. Dit vernieuwde assortiment is verkrijgbaar vanaf maart 2020.'

Drie herkenbare lijnen

Waar saus vroeger nog een bijproduct was, wordt het een steeds belangrijker onderdeel van verschillende gerechten. Van Noord: 'Het kan bovendien net dat onderscheidend vermogen bieden. Daarom hebben we goed gekeken naar onze bestaande toppers, daar nieuwe sauzen aan toegevoegd en alles ondergebracht in drie herkenbare lijnen: Classic, Connoisseur en Guilt Free. Gebruik onze vernieuwde sauzen om een assortiment of gerechten een nieuwe, passende invulling te geven.'

Verstegen-sauzenClassic

Bekende en populaire sauzen met de vertrouwde kwaliteit van Verstegen. Kant-en-klaar, met genoeg ruimte voor jouw eigen creatieve finishing touch.

Guilt Free

Deze sauzen zijn vrij van toegevoegde suikers en zoetstoffen. Toch hebben de sauzen een geweldige smaak. Zo wordt een verantwoorde keuze ook nog eens een lekkere keuze!

Connoisseur

Binnen een handomdraai worden gerechten uniek door het gebruik van de Connoisseur-sauzen. Proef de smaak van uiterste precisie, gecreëerd voor fijnproevers, door fijnproevers. Bespaar kostbare bereidingstijd en creëer ruimte in de keuken.

Duurzame samenwerking

Verstegen gaat voor de beste kwaliteit kruiden en specerijen, die ze bij de oorsprong halen.

'Daarom zijn we trots op onze unieke en duurzame samenwerking met lokale boeren in deze landen. We maken gebruik van technologisch hoogstaande oplossingen en een optimale kwaliteitscontrole. Alles om ervoor te zorgen dat de keten van boer tot consument eerlijk, transparant en duurzaam blijft. Daarom houden we alles in eigen hand. Van transport vanaf de oorsprong tot zelf malen en veilig verwerken in onze productie.'

Verstegen wil zo een duurzame, technologisch ontwikkelde en zelfvoorzienende organisatie zijn met de hoogste kwaliteitsnormen.

Probeer eens deze smakelijke Pitta pulled mushroom

Pitta pulled mushroom

Maak dit heerlijke gerecht en test de smaak zelf: Pitta pulled mushroom

Bereidingswijze:

Trek de oesterzwammen uit elkaar, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met de Middle East Chermoula. Bak voor 20 min op 120 graden in de heteluchtoven. Verwarm de pita’s en vul met de little gem, het roodlof en de “pulled mushroom”. Maak het gerecht af met de Classic Honey mustard sauce.

Benodigdheden:

  • Egyptische pitabroodjes
  • Oesterzwammen
  • Middle East Chermoula
  • Leghumes Little gem
  • Roodlof
  • Classic Honey mustard sauce

Dit artikel is gesponsord door Verstegen.