Panel Webinar met horecatoppers: De toekomst van F&B

Panel Webinar met horecatoppers: De toekomst van F&B

Wat is de toekomst van de F&B? Dat is de vraag waar deelnemende horecatoppers zich over buigen tijdens het Colliers International F&B Panel Webinar, in samenwerking met Misset Horeca. Deze webinar vindt donderdag 14 mei plaats en de inschrijving is geopend.

In de Panel Webinar van Colliers International, in samenwerking met Misset Horeca, gaat een brede groep F&B-ondernemers het gesprek aan en hun visie delen over de toekomst van F&B.

Deelnemers aan de Panel Webinar zijn onder meer Mounir Adhar van The Entourage Group, Riad Farhat van 3WO, Michiel Deenik van onder meer Vis aan de Schelde en The Roast Room, Jan Willem Hilbron van Albron, Mike van de Berg van Loetje en Ernst Jan van der Wal van Heineken.

De ondernemers zullen hun ervaringen en best practices delen van de afgelopen 8 weken en hun visie en creativiteit geven in ondernemerschap wanneer de horeca weer -deels- open mag, na 1 juni. Met dit initiatief wil Colliers International andere ondernemers informeren, inspireren en tot nieuwe ideeën brengen

Programma Colliers International Panel Webinar

De webinar vindt live plaats vanuit het hoofdkantoor van Colliers in Amsterdam. Op donderdag 14 mei om  13.00 en de inschrijving is geopend. Tijdens de panel webinar zullen een aantal vragen aan bod komen waarover de ondernemers met elkaar in gesprek gaan en waarover deelnemers eventueel vragen kunnen stellen.

1. De toekomst

Zijn take-away en delivery een blijvertje als de horeca straks weer open mag? En zo ja; wat te doen aan/met de kosten hiervoor door derden? Moet de branche zelf een -kostenvrije- reserveringssites opzetten? Hoe gaat dit er in de toekomst uit zien?

2. Lasten verdeling van de crisis

Hoe verdelen we de lasten van de coronacrisis. Springt de overheid voldoende bij? Wat doen ondernemers zelf? Wat vraag je aan je personeel qua offers en moeten huurprijzen herzien worden, bijvoorbeeld door deze omzetgerelateerd te maken?

3. Innovaties in F&B

Wat brengt de toekomst qua innovaties? Komen er compleet nieuwe concepten, krijgen we een nieuwe manier van 'prefab'-maaltijdboxen? Worden thuisdiners met chefs aan huis groot?

Maaltijdbezorgers

4. Werken in shifts

Als de horeca straks minder gasten mag ontvangen, is werken in shifts dan de beste optie om zodoende het maximale uit de capaciteit op een bepaald dagdeel te halen. Hoe pak je dit aan in combinatie met inkoopoptimalisatie?

5. Terrassen op openbare ruimte

Horecazaken met kleinere of geen terrassen: zou voor hen een terras in de openbare ruimte een optie zijn?

Deze en alles wat verder ter sprake komt zal donderdag 14 mei vanaf 13.00 uur besproken worden tijdens de live Panel Webinar.