Tijdens het programma is er voldoende ruimte om bij te praten met collega's en vakgenoten over het vak.
De dag begint met de ontvangst om 10.45 uur en een introductie van Qbtec om 11.00 uur. Om 11.45 uur is er een rondleiding door het productieproces. Daarna komen drie inspirerende sprekers aan het woord.
12:15 uur: Edwin Klaassen
Edwin Klaassen van Desemenzo zal tijdens de masterclass enthousiast alles vertellen wat je moet weten over goed brood. Het is een energieke workshop waar deelnemers zelf aan de slag gaan met mengen en kneden.
12:45 uur: Ed Breuren

Ed en Wieteke Breuren zijn vorig jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland. Hoe zij deze titel in de wacht hebben kunnen slepen, vertelt Ed om 12.45 uur.
13:00 uur: Hans van Triest
Hans van Triest, Patron Cuisinier van de keuken in Kasteel Kerckenbosch in Zeist gaat de aanwezigen veel lekkers laten proeven en zal laten zien hoe je het maximale uit de Adieu bakplaat kunt halen.
De middag wordt rond 14.00 uur afgesloten.
Deelnemen
Horecaprofessionals die deze masterclass niet willen missen, kunnen zich online inschrijven voor Qook! Let’s Get Qooking. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.