Qook! organiseert masterclass voor horecaprofessionals

Qook! organiseert masterclass voor horecaprofessionals

Op dinsdag 22 september organiseert Qook! de exclusieve masterclass Let's Get Qooking. Het is een  bijeenkomst met nuttige informatie, inspirerende sprekers en het laatste nieuws op het gebied van professionele maatwerk Qook! keukens.

Tijdens het programma is er voldoende ruimte om bij te praten met collega's en vakgenoten over het vak.

De dag begint met de ontvangst om 10.45 uur en een introductie van Qbtec om 11.00 uur. Om 11.45 uur is er een rondleiding door het productieproces. Daarna komen drie inspirerende sprekers aan het woord.

12:15 uur: Edwin Klaassen

Edwin Klaassen van Desemenzo zal tijdens de masterclass enthousiast alles vertellen wat je moet weten over goed brood. Het is een energieke workshop waar deelnemers zelf aan de slag gaan met mengen en kneden.

12:45 uur: Ed Breuren

Qook!
Ed en Wieteke Breuren

Ed en Wieteke Breuren zijn vorig jaar uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland. Hoe zij deze titel in de wacht hebben kunnen slepen, vertelt Ed om 12.45 uur.

13:00 uur: Hans van Triest

Hans van Triest, Patron Cuisinier van de keuken in Kasteel Kerckenbosch in Zeist gaat de aanwezigen veel lekkers laten proeven en zal laten zien hoe je het maximale uit de Adieu bakplaat kunt halen.

De middag wordt rond 14.00 uur afgesloten.

Deelnemen

Horecaprofessionals die deze masterclass niet willen missen, kunnen zich online inschrijven voor Qook! Let’s Get Qooking. Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.