Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel

Erik van Loo en Peter Gast koken vier dagen in Utrechts Court Hotel

Sterrenchefs Erik van Loo van Parkheuvel in Rotterdam en Peter Gast van Graphite in Amsterdam koken van 12 tot en met 15 november in het Utrechtse Court Hotel een zes-gangendiner. Dit diner is in combinatie met een overnachting te boeken.

Nu hun eigen restaurants Parkheuvel** in Rotterdam en Graphite* in Amsterdam dicht zijn, komen Erik van Loo en Peter Gast een lang weekend naar Utrecht. In het Court Hotel, onderdeel van Utrecht City Hotels, koken zij vier dagen lang een speciaal zesgangendiner in het arrangement 3 Michelin stars Dine & Stay.

Rond het diner is een speciaal arrangement gemaakt, wat inclusief overnachting en ontbijt maar exclusief dranken 189 euro per persoon kost. Het diner begint tussen 16.30 en 17.00 uur en het nagerecht wordt voor 20.00 uur geserveerd. Zo kan bij elk gerecht een alcoholisch drankje worden geserveerd.

Het is niet de eerste keer dat Van Loo en Gast in deze lockdown samen als gastchef naar Utrecht komen. Zo stonden ze begin oktober al eens een weekend in hotel The Anthony, in een voormalig klooster, om het zesgangenarrangement Chefs at The Monastery te koken.

Nu restaurants de deuren moeten sluiten, ontstaan veel samenwerkingen tussen hotels en restaurants. Zo heeft Parkheuvel al een arrangement met Suitehotel Pincoffs in Rotterdam, waarbij gasten een drie of viergangendiner van de brigade van Parkheuvel op de kamer geserveerd kunnen krijgen.