Meinders Catering rolt onbemande foodmarket verder uit

Meinders Catering rolt onbemande foodmarket verder uit

Meinders Catering is gestart met een nieuw initiatief: Your Food Moments Market. Afgelopen maandag is de eerste market geopend bij CTS GROUP, een logistiek dienstverlener in Nieuw-Vennep en de komende maanden worden meer markets in Nederland geopend.

Your Food Moments Market is een 24/7 onbemande foodmarket voor bedrijven met 150 medewerkers of meer. In de market zie je in één oogopslag waar je moet zijn. Producten zijn ingedeeld naar gebruik en gebruiksmoment: ontbijt, koffiebreak, lunch, tussendoor en diner.

Grab & go-lijn

Meinders catering

Er zijn veel verse producten zoals koffie en thee (voor onderweg), soep uit eigen keuken, broodjes, uitstekende salades, verse sappen en smoothies. Aan de basis van het assortiment staan de grab & go producten van BloemCool.

24/7

'De moderne gast van nu wil de mogelijkheid hebben om de hele dag door, ook op de gekste momenten, te kunnen eten of drinken. Comfort, vers, kwaliteit en smaak zijn daarbij niet weg te denken. Met onze foodmarket in huis overtref je de verwachtingen van je mensen. De market is modulair, overal toepasbaar en beveiligd met CCTV. Prijzen en aanbiedingen worden digitaal weergegeven en de betaalterminal is eenvoudig in gebruik. Het hele plaatje moet kloppen, de inrichting is even belangrijk als het eten, dus ook aan de look & feel is veel aandacht geschonken', aldus René Niemarkt, commercieel directeur bij Meinders Catering.

Meinders Catering

Edwin Beentjes, algemeen directeur van CTS GROUP, is verheugd met het nieuwe concept. 'Ons logistieke verzamelcentrum is ook buiten de standaard werktijden druk in bedrijf. Daarnaast hebben we steeds meer aandacht voor de vitaliteit van onze medewerkers. Twee ontwikkelingen die vroegen om een nieuwe invulling van de kantine. In de Your Moments Food Market kan iedereen nu op ieder moment van de dag terecht voor smaakvolle en gezonde producten. Een bijkomend voordeel is dat Meinders Catering de gehele ontwikkeling en exploitatie van de foodmarkt uit handen neemt. Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben met dit nieuwe, eigentijdse concept.'

Bestaande situatie uitgangspunt

De inrichting is toegespitst op het gekozen assortiment. We gaan uit van de bestaande situatie en vullen deze aan met ons modulair systeem. Het ontwerp houdt rekening met de huisstijl en uitstraling van de opdrachtgever. De oppervlakte van de market is beperkt, het assortiment ruim en het afrekenen gaat eenvoudig en snel. De kosten voor ontwerp, aanvulling en aanpassing van apparatuur, inventaris en ruimte zijn afhankelijk van de bestaande situatie.

Coronamaatregelen

Het aanbod van de market bestaat uit een grab & go assortiment. Hiermee wordt mogelijk besmettingsgevaar verminderd. Daarnaast volgt Meinders Catering vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM op.