Drive thru experience bij wachten op gerechten ss Rotterdam

Drive thru experience bij wachten op gerechten ss Rotterdam

Het ss Rotterdam, onderdeel van WestCord Hotels, heeft haar eigen Drive Thru geopend: Cruisen op de kade. Gasten rijden, terwijl ze wachten op hun bestelde gerechten, met hun auto langs een aantal zeecontainers waar het verhaal van het stoomschip wordt verteld.

Zoals veel horeca heeft ook het ss Rotterdam een afhaalservice voor gerechten. Daar heeft het schip van WestCord alleen wel een extra dimensie aan toegevoegd: een corona-proof experience voor tijdens het wachten.

Gasten rijden met de auto door de experience langs verschillende containers op de kade. Deze containers vertellen meer over La Grande Dame, haar historie en de hoogtepunten die passagiers vroeger meemaakten op een van de wereldcruises met het ss Rotterdam.

Op vrijdag tot en met zondag kunnen gasten tussen 16.00 en 20.00 uur terecht voor het afhalen van gerechten van de Big Green Egg of een van de Smokers. De bestelling wordt doorgegeven aan ‘de kapitein’, waarna een parkours op de kade wordt gevolgd met de auto. Daar vertellen zes containers het verhaal over de overtochten naar New York.