Vrienden van Amstel Live gaat dit jaar digitaal door

Vrienden van Amstel Live gaat dit jaar digitaal door

De Vrienden van Amstel Live gaat dit jaar toch door. De 23e editie van het evenement vindt zaterdag 16 januari digitaal plaats vanuit een leeg Rotterdam Ahoy, hebben bierbrouwer Amstel en producent Tribe Company maandag bekendgemaakt. Kaartjes zijn gratis te bestellen via de website van het evenement.

Onder anderen Armin van Buuren, Guus Meeuwis, André Hazes, Snelle, Thomas Acda, Paul de Munnik, Willeke Alberti, Typhoon, Maan en Paul de Leeuw treden op tijdens de twee uur durende livestream van Vrienden van Amstel Live. De artiesten doen dit vanuit een decor waarin ze afstand van elkaar kunnen houden. Ook zal iedereen van tevoren een sneltest afnemen.

Nick & Simon, gastheren van De Vrienden van Amstel Live: 'Elk jaar kijken we ontzettend uit naar januari, de maand waarin we met bevriende collega-artiesten twee weken lang en avond aan avond met elkaar muziek mogen maken en herinneringen voor het leven maken. En wat zijn we blij dat we dit jaar toch weer een bijzondere editie met elkaar neer kunnen zetten. Het zal natuurlijk wel even wennen zijn in een leeg Ahoy, maar de energie die we onderling voelen, geven we door aan al die mensen thuis.'

Vorig jaar werd bekend dat de shows, die voor deze maand gepland stonden, vanwege de coronacrisis niet zouden doorgaan. Die kaartjes zijn omgezet naar de nieuwe reeks die volgend jaar januari plaatsvindt.