Terras Kickstart: Ron Simpson, Michel Pais en Chris de Pagter in gesprek

Terras Kickstart: Ron Simpson, Michel Pais en Chris de Pagter in gesprek

Drie ondernemers die de afgelopen jaren flink voor het voetlicht stonden zullen op de Terras Kickstart 2021 in gesprek gaan over terras, corona en het seizoen dat voor hen ligt. Een rondetafelgesprek met Ron Simpson, Michel Pais en Chris de Pagter.

Hoe hebben ondernemers Ron Simpson (The Avocado Show), Michel Pais (StrandZuid/No Rules) en Chris de Pagter (Prachtig) het afgelopen jaar beleefd en hoe kijken ze uit naar het terrasseizoen 2021? Op de Terras Kickstart gaan ze daarover in gesprek.

Meegaan met trends in coronatijd

Het trio ondernemers kijkt tijdens hun rondetafelgesprek vooral vooruit naar het terrasseizoen dat voor hen ligt. Wat zijn de trends en wat waren de trends in 2020? En ben je daar in meegegaan, ondanks corona? En hoe zien zij het terrasseizoen 2021? Michel Pais, die verdeeld over zijn drie bedrijven meer dan 1000 stoelen heeft, ziet in ieder geval in zijn gemeente -Amsterdam- medewerking van het stadsbestuur en praat over het belang van terras.

De ondernemers kijken ook naar trends op gebied van terras, eten en drinken. Chris de Pagter ziet op het gebied van eten, de trend richting gezond natuurlijk voorbijkomen, maar daarnaast ook de dranktrend-verschuiving: 'Steeds meer sappen in plaats van soda', aldus de Rotterdamse ondernemer.' Het hele gesprek tussen Simpson, Pais en De Pagter is te zien op woensdag 17 maart op de Terras Kickstart 2021. Schrijf je daar nu voor in om dat -en meer terrasinspiratie- mee te beleven.

Misset Horeca Terras Kickstart

De Misset Horeca Terras Kickstart 2021 is een splinternieuw online event dat gratis toegankelijk is. Van 15 tot en met 18 maart kunnen ondernemers en werknemers diverse sessies bezoeken en ronde tafelgesprekken volgen, alles in het teken van terras. Zodat wanneer de terrassen open mogen, iedereen goed voorbereid van start gaat.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.