Ibis Styles Delft City Centre opent de deuren met techniek als thema

Ibis Styles Delft City Centre opent de deuren met techniek als thema

Ibis Styles Delft City Centre opent deze week haar deuren en ontvangt de eerste gasten. Het driesterren hotel telt 82 kamers en bevindt zich in het hart van het centrum, vlakbij het station. Met de toevoeging van ibis Styles Delft City Centre aan het ibis Styles portfolio, komt de teller op zeven hotels in Nederland.

Anita Abbenhuis, general manager van ibis Styles Delft City Centre, overhandigde maandaag een hotelkamersleutel aan de eerste hotelgast en vertelt enthousiast: ‘Alle ibis Styles hotels hebben een eigen verhaal en dat maakt elk hotel uniek. Ons gloednieuwe hotel speelt in op het thema techniek. Een verwijzing naar de TU Delft, maar ook de vele tech bedrijven die in en rond de stad gevestigd zijn. Dat is zichtbaar in de uitstraling van het hotel, zoals in de aankleding. Zo hangt er in de lobby een moederbord aan de wand. We kijken ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen en hen de gastvrijheid en services te laten ervaren die zij van de ibis familie gewend zijn.’

‘Met de opening van ibis Styles City Centre Delft blijven we ons aandeel in de Nederlandse hospitality markt verstevigen. Op dit moment telt ons netwerk 13 hotels in de regio rond Delft waarvan nu 7 hotels in de ibis familie. Nederland is voor ons een belangrijke groeimarkt. We blijven ons netwerk vernieuwen en onze gasten verrassen, binnen en buiten onze hotels’, aldus Cristina di Oliviera Frewen, SVP Franchise Operations van Accor.

Omgeving

ibis Styles Delft City Centre ligt in het hart van Delft, naast het oude stationsgebouw. Het heeft een bar in de lobby en voert een bescheiden kaart, vooral gericht op laat arriverende gasten. Rond het hotel is een ruim aanbod aan kwalitatieve restaurants. Het hotel mikt op zowel zakelijke gasten als toeristen.

De teller van ibis Styles staat in Nederland nu op 7. De voorbij jaren opende bijvoorbeeld ook hotels van dit merk in Haarlem en Almere, beiden met sport als thema. Er lagen plannen voor nog een ibis Styles met 136 kamers bij Rotterdam Airport, maar vorig jaar werd bekend dat die plannen niet doorgaan.

Over ibis Styles

ibis Styles kenmerkt zich door haar creatief design en speelse sfeer. Elk hotel heeft een uniek designconcept rondom een bepaald thema dat past bij de omgeving. Inmiddels zijn er meer dan 500 uniek ontworpen ibis Styles hotels met 52.000 kamers in meer dan 45 landen. ibis Styles maakt deel uit van Accor, een wereldwijd opererende hotelgroep die bestaat uit meer dan 5000 hotels en 10.000 eet-en drinkgelegenheden in 110 landen.