Wrapinez opent opnieuw haar deuren

Wrapinez opent opnieuw haar deuren

De start up Wrapinez heeft met haar fastfoodconcept een doorstart gemaakt. Door middel van een nieuw format in de vorm van een dark kitchen/shop-in-shop concept hoopt Wrapinez snel en gemakkelijk uit te kunnen breiden.

Wrapinez heeft in totaal 9 onderscheidende soorten wraps. 3 vegetarische, 3 met vlees, 2 met vis en 1 zoete variant. De twee wraps die kip bevatten zijn halal.

Dark kitchen

Bij de doorstart heeft Wrapinez haar concept veranderd naar een dark kitchen/shop-in-shop formule. Het doel is om de ondernemer zo veel mogelijk te ontzorgen.  Wrapinez regelt zo veel mogelijk en er zitten voor de ondernemers vrijwel geen risico’s aan. De wraps worden diepgevroren aangeleverd en kunnen met 1 knop op de combisteamer worden opgewarmd.

Met het nieuwe concept focust Wrapinez zich momenteel vooral op verkopen door middel van online bestellingen en bezorging. Wanneer de coronapandemie achter de rug is en de horeca zijn deuren weer volledig mag openslaan, wordt ook over-the-counter verkoop uitgerold.

Het frisse, vernieuwende concept van Wrapinez is hard op weg naar het opbouwen van naamsbekendheid. In april is Wrapinez Zeist geopend, op 27 mei is Wrapinez Rotterdam geopend, en voor juni staat een Wrapinez vestiging in Alkmaar op de planning. Er wordt gestreefd om op deze manier door te gaan en om elke maand een nieuwe vestiging in Nederland te openen.