Dunkin' opent 35e filiaal in Nederland

Dunkin' opent 35e filiaal in Nederland

Koffie- en donutgigant Dunkin' opent haar deuren in Arnhem. Na het succes van de vestigingen die in de overige steden in Nederland gevestigd zijn kon volgens de Amerikaanse keten 'een vestiging in Arnhem niet uitblijven.'

Het nieuwste concept van Dunkin’ opent zaterdag 3 juli 2021 om 08.00 voor koffie en donuts.

Dunkin’, voorheen Dunkin' Donuts, is een van ’s werelds grootste 'coffee en baked goods-merken'. Na de komst van een eerste Nederlandse vestiging in 2017 zijn er al stores in onder andere Amstelveen, Amsterdam, Almere, Den Haag, Utrecht, Roosendaal, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Bruchem, Goes, Halfweg, Roermond, Eindhoven, Tilburg, Lelystad, Leidschendam en Zoetermeer geopend.

De opening in Arnhem zal -traditiegetrouw- gepaard gaan met een ludieke openingsactie. De eerste 50 klanten worden beloond met een jaar langs gratis donuts. Het nieuwe filiaal is  dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00. De kiosk zal tijdelijk als een Pop up store worden ingericht alvorens de op maat gemaakte inrichting begin September in zijn definitieve uitvoering zal worden geplaatst.

Fastfood
De eerste Nederlandse vestiging van Dunkin' Donuts opende in Amsterdam.

Over Dunkin'

Dunkin’, opgericht in 1950, telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, België, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.