Dit zijn de beste hotels van Amsterdam volgens Condé Nast Traveler

Dit zijn de beste hotels van Amsterdam volgens Condé Nast Traveler

Kimpton De Witt is het beste hotel van Amsterdam, volgens de lezers en websitebezoekers van reisplatform Condé Nast Traveler. Bij haar jaarlijkse Readers' Choice Awards is ook weer de top-10 van Amsterdam bekendgemaakt. Dit jaar staan er geen Nederlandse hotels in de Noord-Europese top-20.

Amsterdamse hotels deden het in de Readers’ Choice Awards 2020 nog goed, met negen namen in de top-25 voor Noord-Europa waarvan The Dylan op plek 3 een zeer goede notering had. Dit jaar is een top-20 voor Noord-Europa samengesteld, maar daar staan geen Nederlandse hotels in. Het beste Noord-Europese hotel is volgens Condé Nast Traveler Hotel SP34 in Kopenhagen.

Voor Amsterdam is een top-10 samengesteld. Vorig jaar stond The Dylan dus bovenaan, in de lijst van 2021 staat dat hotel op plek drie en moet het de nummer twee van vorig jaar Kimpton De Witt en De L’Europe voor zich dulden.

Dit is de Amsterdamse top-10:

(tussen haakjes de positie vorig jaar)

  1. Kimpton De Witt (2)
  2. De L’Europe (-)
  3. The Dylan (1)
  4. Pulitzer (7)
  5. Sofitel Legend The Grand (5)
  6. Conservatorium Hotel (4)
  7. Okura (9)
  8. NH Collection Barbizon Palace (6)
  9. The Hoxton (-)
  10. NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (3)

Meer dan 800.000 lezers van Condé Nast Traveler van over de hele wereld hebben hun reiservaringen beoordeeld om zo een volledig beeld te krijgen van de plaatsen waarvan ze niet kunnen wachten er weer naartoe te gaan. De Readers’ Choice Awards zijn de langstlopende awards en meest prestigieuze erkenning in de reisindustrie.