Hotel de Bilderberg blijft vaste locatie voor House of Influence

Hotel de Bilderberg blijft vaste locatie voor House of Influence

Hotel de Bilderberg in Oosterbeek blijft ook de komende vijf jaar nog de vaste trainingslocatie van Bureau Zuidema en haar House of Influence. Met de verlenging van de samenwerking zijn ook afspraken gemaakt over terugdringen van de CO2-uitstoot en verminderen van voedselverspilling.

Met een aparte vleugel binnen het Bilderberg hotel in Oosterbeek beschikt Bureau Zuidema al jaren over een eigen trainingslocatie: de House Of Influence (HOI).

Een van de cursisten noemt het voordeel dat je bij de trainingen niet gestoord wordt door andere hotelgasten. ‘Het is heel fijn om een huiselijke sfeer en dedicated vleugel te hebben. Het geeft een gevoel van vertrouwen. En wanneer je de living binnenloopt heb je meteen de trainingsmodus aan.’

Hotel de Bilderberg HOI

Investeren in duurzaamheid

Arlette Gilbert, commercieel directeur bij Bilderberg Hotels, is blij met de verlening. ‘De nauwe samenwerking met Bureau Zuidema zorgt ervoor dat we scherp blijven op kwaliteit en innovatie. Door regelmatig met elkaar te sparren, kunnen we continu verbeteren en steeds die extra stap maken. Het is ook mooi om bij te dragen aan de perfecte leerervaring. Dat maakt onze samenwerking bijzonder’, zegt Gilbert.

Hotel de Bilderberg HOI

Met het verlengen van het partnerschap zijn ook afspraken gemaakt over investeringen. ‘Een van de stappen die we nog willen zetten is op het gebied van duurzaamheid. Denk aan het terugdringen van CO2-uitstoot en voedselverspilling tegengaan’, legt Gilbert uit.

Hotel de Bilderberg HOI

‘HOI biedt ons een unieke beleving en leeromgeving. Dankzij next-level faciliteiten, innovatieve technieken, afgestemde ruimtes, persoonlijke aandacht, natuurlijke verlichting en integratie van gezonde voeding worden deelnemers volledig ontzorgd. Zo halen we optimaal rendement uit een training,’ aldus Bureau Zuidema.

'Meer dan een standaard traning in een hotel'

‘We zijn trots op de verlenging van onze samenwerking. De locatie doet er toe, want hierdoor kunnen we onze deelnemers meer bieden dan een standaard training in een hotel. Het zorgt ervoor dat je je als deelnemer volledig op jouw leerdoelen kunt focussen en alles uit een training haalt’, aldus Lodewijk van Ommeren, managing director bij Bureau Zuidema.

Eerder deze week hebben Bilderberg en Zuidema hun handtekening gezet om de samenwerking met vijf jaar te verlengen.

Hotel de Bilderberg HOI
Maurice Jansen, COO bij Bilderberg Hotels, Lodewijk van Ommeren, managing director van Bureau Zuidema en Arlette Gilbert, commercieel directeur bij Bilderberg Hotels hebben het contract ondertekend