Crowne Plaza hotel Utrecht CS heeft nieuwe GM

Crowne Plaza hotel Utrecht CS heeft nieuwe GM

Henk Jan Burgers is de nieuwe general manager van Crowne Plaza Hotel Utrecht Central Station. Dit hotel is recent heropend. Burgers is ook verantwoordelijk voor het Hampton By Hilton.

Henk Jan Burgers is tevens eindverantwoordelijk voor het naastgelegen Hampton by Hilton Utrecht Central Station.

Hier is Naomi van der Plas per 1 april aangesteld als nieuw general manager. De beide hotels in het Poortgebouw van Hoog Catharijne bieden samen 336 kamers.

Crowne Plaza hotel Utrecht

Het Crowne Plaza hotel Utrecht CS ligt in het poortgebouw van winkelcentrum Hoog Catharijne, op slechts enkele minuten van het treinstation en het stadscentrum van Utrecht. Het hotel is onlangs heropend.

Het is het eerste Crowne Plaza in Nederland waarin de nieuwste innovatieve ontwerpconcepten van het merk zijn toegepast, waaronder de 'Plaza Workspace', 'The Studio' ; flexibele vergader- en evenementenruimte en 144 'WorkLife' hotelkamers.

The Plaza Workspace is een evolutie van de traditionele lobby en openbare ruimtes en combineert een ongedwongen en bruisende sfeer met een diversiteit aan werkruimtes en eetgelegenheden.

Daarnaast beschikt het hotel over zeven moderne vergaderzalen waaronder de grootste plenaire zaal in Utrecht, en een boardroom met ingebouwde hightech videoconferencing-faciliteiten. 

Centrale ligging

‘We zijn bijzonder trots op om het meest centraal gelegen hotel van Nederland te zijn in hartje Utrecht. We bieden hier een plek voor zakenreizigers, toeristen en lokale bevolking om te werken, te komen voor een kop koffie, of een plek om af te spreken met vrienden. Rondom het hotel bevinden zich de winkels van Hoog Catharijne, diverse restaurants en Tivoli Vredenburg.

De lange loopbaan van Burgers in de hospitality industie omvat directiefuncties bij onder meer LBG-, NH-, en IHG Hotels.