Kasteel De Vanenburg vier luxe suites rijker

Kasteel De Vanenburg vier luxe suites rijker
Foto's: Fabian Boot

Kasteel De Vanenburg in Putten heeft acht éénpersoonskamers getransformeerd naar vier, luxe suites. 'Het is een prachtige upgrade van ons hotelkameraanbod.'

Kasteel De Vanenburg telt nu 48 luxe hotelkamers en suites. Vanaf een groot terras is er een eigen entree naar de nieuwe suites. Deze zijn modern ingericht, met een Nilson Kingsize bed.

Inbouwhaard

In het woongedeelte is het bad met bronzen kraan een echte eyecatcher. De elektrische inbouwhaard met waterdamp zorgt voor een gezellige sfeer. Vanaf zowel het zitje als vanaf het bed is de mogelijkheid om televisie te kijken.

Van éénpersoonskamers naar luxe suites

Voorheen waren er in dit hofje 8 eenpersoonskamers te vinden. De afgelopen maanden is er door aannemer Marnix van Dijk van Made by Marnix en alle betrokkenen hard gewerkt om deze om te bouwen naar vier zogenoemde Junior Suites. Van het eerste concept tot de uiteindelijke realisatie.

Upgrade

Bernhard Baan, general manager bij Kasteel De Vanenburg: 'Het is een prachtige upgrade van ons hotelkameraanbod. De nieuwe suites zijn een echte aanwinst en kwaliteitsverbetering van wat wij onze gasten bieden tijdens hun verblijf op ons prachtige landgoed. We kijken er dan ook naar uit om onze gasten te mogen ontvangen en een onvergetelijk verblijf te bieden in een van onze 48 kamers en suites.'

Over Kasteel Vanenburg

Het viersterren ‘Superior’ hotel Kasteel De Vanenburg ligt net buiten het centrum van het dorp Putten, aan de rand van de Veluwe. De 48 hotelkamers en -suites liggen verspreid over vier hofjes op een indrukwekkend 17e-eeuws landgoed. Met de nieuwe suites heeft Kasteel De Vanenburg nu in totaal 10 suites, 18 deluxe kamers en 20 compact kamers. Kasteel De Vanenburg is aangesloten bij het hotelmerk WorldHotels Collection, dat een verzameling vertegenwoordigt van meer dan 300 hotels en resort.

Restaurant en congrescentrum

Daarnaast heeft Kasteel De Vanenburg 12 vergaderzalen, een congrescentrum en trouwlocatie. Verder heeft het hotel ook een restaurant, welke al drie jaar op rij genoemd staat in de Lekker500-gids.