Vermaat horecapartner flexwerkconcept Bridges

Vermaat horecapartner flexwerkconcept Bridges

B. Amsterdam opent op 1 mei in samenwerking met horecapartner Vermaat een nieuw flexwerkconcept genaamd Bridges by B. Dit is het eerste pay-per-minute flexwerkconcept in Nederland.

Sinds 2014 biedt B. flexwerkplekken, kantoren, eventzalen en sport aan in de Riekerpolder in Amsterdam-West. Het gaat daarbij niet zozeer om de verhuur van ruimtes, maar veel meer om het bouwen van een community en het stimuleren van ontmoetingen en groei.  

'Al jaren merken wij verschillende verschuivingen in de markt van werkplekken', merkt ceo Tessa Bakker van B. op. 'Flexwerkplekken zijn tegenwoordig niet alleen meer voor freelancers, maar worden ook gebruikt door medewerkers van middelgrote tot grote bedrijven.'

Veranderende horecalandschap

Met horecapartner Vermaat wisselde B. Amsterdam van gedachten over het veranderende horecalandschap. Een horecalocatie kan tegenwoordig op meerdere manieren ingezet worden. Zo worden hotellobby’s gebruikt als plek om samen te komen en kunnen veel horecalocaties ook fungeren als werkplek.

Beide partijen zagen een mooie kans om hierop in te spelen bij de La Place locatie in het brugrestaurant boven de A4 (onderdeel van Vermaat), waar al een aparte ruimte was voor meetings en events. B. heeft deze plek nu ingericht als een nieuw pay-per-minute flexwerkconcept en La Place is verantwoordelijk voor de hospitality. 

'De komst van Bridges is niet alleen een uitbreiding, maar vooral een stap vooruit', legt Bakker uit. 'De (eerste) locatie van Bridges is uniek, je werkt boven de drukste snelweg van Nederland en je ziet de vliegtuigen opstijgen en landen. Daarmee is de locatie ook ideaal als je tussen afspraken een paar uur rustig wil werken. Als deze locatie een succes is dan willen we Bridges snel landelijk uitrollen.