NabLab 0.0 organiseert Europees event voor no & low alcohol

NabLab 0.0 organiseert Europees event voor no & low alcohol

Op 3 en 4 april 2023 vindt NabLab 0.0 plaats, de eerste Europese professionele beurs over alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken staan voorop bij dit eerste no & low alcohol-event.

NabLab 2023 vindt plaats in het Taets Art and Event park in Amsterdam. NabLab wordt een tweedaags responsible business event met een internationaal breed scala van productinnovaties en introducties. Bezoekers maken kennis met start-ups en scale-ups maar zien ook stands en presentaties van wereldwijde spelers. 

Internationale sprekers

Naast de presentatie van honderden verkrijgbare en nieuwe no & low dranken, wordt er een compleet programma van internationale topsprekers samengesteld. Tijdens het evenement vinden er finales van internationale competities plaats, zoals de NabLab Challenge powered by de gevestigde Brussels Beer Challenge en de eerste editie van de Mindful Mixologist.

Na het eerste evenement van NabLab april volgend jaar wil het platform zich richten op de toenemende behoefte voor een gezondere levensstijl, aandacht voor het menselijk lichaam en verantwoord genieten.  Initiatiefnemers en partners ambiëren op middellange termijn het toonaangevende kennisinstituut voor Europa te zijn op gebied van innovatieve dranken met een laag of responsible 0% alcoholgehalte.

Taets Art and Event Park

NabLab 0.0 vindt plaats in Amsterdam, bij Taets Art and Event Park, Nederlands erfgoed met 14.000 m². Het is een evenementenlocatie gevestigd in bijzondere rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal aan de rand van Amsterdam.