
Sommeliers worstelen met alcoholvrije wijn
Alcoholvrije dranken in de horeca zijn in opkomst, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Wijnspecialisten hebben nog steeds wat moeite met...
Alcoholvrije dranken in de horeca zijn in opkomst, ook als het gaat om alcoholvrije wijn. Wijnspecialisten hebben nog steeds wat moeite met...
Non- en laag-alcoholische dranken zijn nog altijd aan een flinke opmars bezig. Ook op de Horecava 2023 zijn de alcoholvrije dranken en de...
Alcoholvrij wordt een steeds belangrijker thema. De laatste paar jaren besluiten steeds meer mensen om in de eerste maand van het jaar niet te...
Het is Dry January. Tijd om de drankkaart te voorzien van de nieuwste alcoholvrije spirits en dranken. Misset Horeca verzamelde de 0.0 introducties....
In samenwerking met ISWR (Drinks Markets Analysis) en Club Soda heeft de NabLab 0.0 Trade Show, het internationale no & low alcohol business event,...
De verkoop van alcoholvrije dranken neemt nog altijd een vlucht in de horeca. Tapp, dat kassadata van miljoenen consumpties in de horeca verzamelt en...
Op 3 en 4 april 2023 vindt NabLab 0.0 plaats, de eerste Europese professionele beurs over alcoholvrije dranken. Gezondheid en bewuste keuzes maken...
Initiatiefnemers RAI Amsterdam en Servicecentre4Hospitality hebben deze week besloten het geplande event Nablab met één jaar uit te stellen.
Komend voorjaar vindt voor het eerst in een Europa een nieuw b2b event plaats voor professionals met een frisse en nuchtere kijk op de drankenwereld.
Caraïbos reist sinds 1976 de wereld rond op zoek naar zeldzaam fruit om de lekkerste en meest exotische vruchtensappen en nectars aan te bieden aan...