Expansie Limehome zet door met nieuwe vestiging in Nederland

Expansie Limehome zet door met nieuwe vestiging in Nederland

Limehome, technologieleverancier voor de horeca en exploitant van volledig gedigitaliseerde designappartementenhotels, breidt zijn aanwezigheid in Nederland uit met een derde opening binnen een jaar. Na Den Haag en Amsterdam is nu Eindhoven aan de beurt.

Expansie Limehome zet door met nieuwe vestiging in Nederland
Het nieuwe Limehome in Eindhoven - beeld: HvM & STG

Het van oorsprong Duitse Limehome debuteerde in september 2021 in Nederland met een eerste locatie in Den Haag. Toen werd al meteen de ambitie uitgesproken in Nederland te groeien naar 5000 serviced apartments in 13 steden. De opening in Eindhoven, de derde locatie in Nederland, is een verdere stap in die groeiambitie.

In mei dit jaar volgde de aankondiging van een tweede opening in Amsterdam, nadat eerder al een aantal panden in de stad werd gekocht. Die locatie in De Pijp met 10 appartementen wordt momenteel verbouwd.

Limehome Eindhoven

Op het terrein van de voormalige gasfabriek in het centrum van de stad wordt deze zomer een nieuwe stadswijk gebouwd, een combinatie van wonen, werken en cultuur. Limehome gaat tien designflats bouwen met eigen buitenterrein.

Het nieuwe Limehome in Eindhoven - beeld: HvM & STG
Het nieuwe Limehome in Eindhoven - beeld: HvM & STG
Het nieuwe Limehome in Eindhoven - beeld: HvM & STG

Met het project in Eindhoven verbreedt Limehome haar focus naar hoogwaardige steden die niet tot de klassieke horecacentra behoren. ‘Eindhoven bruist van de creativiteit en is een unieke hotspot van innovatie in Nederland’, zegt Ricky Bichel, teamleider bedrijfsontwikkeling, strategie & portfolio bij Limehome.

‘De stad maakt ook indruk met zijn levendige kunst-, cultuur- en designscene en past daarom goed als locatie voor onze hoogwaardige designappartementen. We hebben al andere projecten in verschillende grote steden in Nederland en gaan dus consequent door met onze Europese expansiestrategie.’

Over Limehome

Limehome is een Europese technologieleverancier voor de horeca en exploitant van volledig gedigitaliseerde designappartementenhotels. Door de volledig digitale gastreis van boeking tot check-out en facturering ervaren gasten maximaal comfort, geen wachttijden en flexibiliteit in reisarrangementen.

Limehome locaties zijn ontworpen om te blijven: de volledig uitgeruste suites voldoen op alle locaties aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, comfort en design en zijn ontworpen voor zowel korte als lange verblijven.

Dankzij het op technologie gebaseerde operatormodel kunnen de premium designappartementen worden aangeboden tegen de prijs van een standaard hotelkamer. Het bedrijf heeft meer dan 150 mensen in dienst en heeft meer dan 1200 suites op meer dan 90 Duitse, Oostenrijkse, Nederlandse en Spaanse locaties.