Opening nieuwste Loetje: direct vast contract voor nieuwe medewerkers

Opening nieuwste Loetje: direct vast contract voor nieuwe medewerkers

Bij Loetje krijgen alle nieuwe medewerkers direct een vast contract en zijn ze om de week een weekend vrij. Met deze belofte hoopt Loetje nieuwe medewerkers te vinden om het team compleet te maken voor de opening van het splinternieuwe restaurant in Reeuwijk op 18 augustus.

Naast om de week een weekend vrij en een vast contract, krijgen medewerkers tussen de €250 en €1000 bonus als ze een vriend aandragen die ook bij Loetje komt werken.

Loetje Reeuwijk

Sinds eind vorig jaar is er hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe locatie aan de Elfhoeven, één van de Reeuwijkse Plassen. Op 18 augustus gaan de deuren open. Bij het nieuwste restaurant van de groep hebben gasten uitzicht op het water.  

Investeren in medewerkers

Loetje is onderdeel van horecagroep Restaurant Company Europe (RCE). Voor RCE zijn kwaliteit voor gasten en medewerkers enorm belangrijk. ‘Vandaar dat er flink in medewerkers wordt geïnvesteerd. Onder andere met goede salarissen, een prettige werk-privé balans, leuke personeelsfeesten, trainingen en een vast contract. En wie carrière wil maken krijgt alle ruimte', aldus de horecagroep.