Nieuw park Dormio: privézwembaden en hondenwoningen

Nieuw park Dormio: privézwembaden en hondenwoningen

Het gloednieuwe Dormio Resort Nieuwvliet-Bad is zo goed als klaar en kan deze zomer de eerste gasten ontvangen. Het resort in Zeeuws-Vlaanderen beschikt over 124 vakantiewoningen, in grootte variërend van 2 tot 20 personen. Daarbij introduceert Dormio twee nieuw soort woningen: met privézwembad of speciaal voor verblijf met honden.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad voegt een luxe aanbod toe aan de bestaande vakantiewoningen in de omgeving in Zeeuws-Vlaanderen. De woningen zijn geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen, maar in uitvoering zeer eigentijds. Ze zijn duurzaam gebouwd en uitgerust met zonnepanelen en een eigen laadpaal voor elektrische auto’s. Een groot deel van de huizen ligt direct aan een kreek. 

De 124 luxe vakantiehuizen zijn uitgevoerd in maar liefst 22 verschillende woningtypen, geschikt voor 2 tot 20 personen. Er zijn bijvoorbeeld Wellnesswoningen met een privé wellness; en voor gezinnen met (kleine) kinderen zijn de Kidswoningen aan een omheind speelveld ideaal. 

Eigen privézwembad 

Voor Nieuwvliet-Bad ontwikkelde Dormio twee nieuwe typen vakantiewoningen, die nog nergens anders in het portfolio te vinden zijn. De Poolwoningen beschikken over een verwarmd binnenzwembad in het eigen verblijf. Deze slim ontworpen woningen met privé-pool, waar je zicht op hebt vanuit de woonkamer, zijn geschikt voor gezinnen met kinderen en voor groepen van 8 tot 12 personen. 

Hond mee 

Ook de Petswoningen zijn nieuw ontwikkeld. Deze huisdiervriendelijke vakantiewoningen zijn helemaal afgestemd op een verblijf met honden, met onder meer een omheinde tuin. Ook beschikken de Petswoningen over een bench en voederbakjes en buiten is een hondendouche. Sommige woningen hebben een bijkeuken met de spullen voor de hond en een aangrenzende buitenbench. Deze woningen liggen bovendien dicht bij een omheinde gemeenschappelijke hondenspeelplaats. 

Faciliteiten Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Het hoofdgebouw van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad huisvest diverse faciliteiten, zoals een receptie met minimarkt, een binnen- en buitenzwembad, een restaurant met buitenterras en de Mio Kids Club. Daarnaast bevindt zich aan de kreek een speelstrand met speeltoestellen. 

Dormio kondigde de bouw van het park in juni 2021 aan, waarna eind dat jaar de eerste palen de grond in gingen. Anderhalf jaar na die bouwstart kunnen vanaf juli 2023 de eerste gasten terecht op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.