Domino's opent nieuwe vestigingen: Surhuisterveen en Burgum

Domino's opent nieuwe vestigingen: Surhuisterveen en Burgum

Domino's heeft twee nieuwe winkels geopend. Drie broers zijn daarvoor verantwoordelijk. In Burgum is de 27-jarige Nathan Oosterhof de franchisenemer en in Surhuisterveen zijn David (31) en Marc (34) van start gegaan onder de vlag van de marktleider in Nederland.

Surhuisterveen is open sinds 8 mei, huisvest aan De Kolk en wordt geëxploiteerd door de broers Marc en David Oosterhof. Voor David en Marc is het hun derde Domino’s-vestiging. David startte in 2010 als bezorger in Heerenveen, groeide door naar de functie van manager, maar koos daarna voor een baan als regiomanager op het hoofdkantoor en hielp onder andere met het openen van nieuwe locaties van franchisenemers.

Steenwijk

Uiteindelijk besloot hij in 2018 een eigen winkel te openen, in Steenwijk. Later voegde hij daar Heerenveen aan toe en ging hij samenwerken met zijn broer. ‘Marc en ik hadden altijd al het idee om ooit samen iets te starten. Wij kunnen goed samenwerken en kennen elkaar door en door.’

De uitbreiding met Surhuisterveen voelt voor beiden dan ook logisch. ‘We streven er samen naar een jong en dynamisch bedrijf neer te zetten’, aldus Marc over de volgende stap in het verder bouwen aan hun droom.

Wolvega en Oosterwolde

Ook Nathan, de franchiser in Burgum, startte zijn Domino’s-loopbaan in Heerenveen. Van pizzamaker ontwikkelde hij zich daar tot leidinggevende. Na zijn studie koos hij in de Randstad voor een baan bij een landelijke bank.

In 2020 kreeg hij de kans de vestiging in Wolvega over te nemen en twee jaar later kwam daar Oosterwolde bij. Vorige maand voegde hij Burgum toe en dat betekent dat de twintiger nu ook drie zaken heeft.

Ondernemersambities

‘Ik wilde altijd al ondernemer worden en het concept van Domino’s spreekt me aan’, aldus Oosterhof. ‘Het voelde destijds als een logische keuze om mijn ambitie te volgen en ik ben trots op het resultaat.’

Friet

Domino’s is sinds 1989 actief in ons land inmiddels meer dan 350 vestigingen. Nederlands grootste pizzaketen voegde dit jaar friet toe aan het assortiment. In januari startte het met Crispy Oven Fries en in april volgde loaded fries.

De tweede toevoeging had volgens de onderneming te maken met het succes van de eerste. De loaded fries zijn verkrijgbaar in drie varianten. Voor mensen met keuzestress is er (ook) de Frietzza, een pizza met friet erbovenop.