Domino's voegt loaded fries toe aan assortiment

Domino's voegt loaded fries toe aan assortiment

Domino's breidt het assortiment van haar Nederlandse vestigingen uit met loaded fries. Begin dit jaar introduceerde de grootste pizzaformule van ons land al friet in de vorm van Crispy Oven Fries. 'Deze introductie is zo enthousiast ontvangen dat we klanten onze graag verblijden met drie varianties in de vorm van loaded fries.'

De loaded fries zijn verkrijgbaar in de variaties chicken kebab, spicy chicken kebab en pulled pork en kosten 5,99 euro. De chicken kebab is getopt met mozzarella, lente-ui en knoflooksaus. Aan de pittige variant zijn ui en jalapeños toegevoegd. De pulled pork bevat verder mozzarella, bacon, paprika, lente-ui en BBQ-saus.

Gemak en genieten belangrijk

‘Gemak en genieten zijn voor onze klanten belangrijke redenen om bij Domino’s te bestellen’, aldus Domino’s pr-specialist Manon Stoutjesdijk. ‘Daarom bieden we een ruime keuze aan gerechten aan. Dit varieert van verse pizza’s tot kipgerechten en sandwiches. Sinds januari is daar ook friet bij gekomen.’

One stop shop

Die maand lanceerde Nederlands grootste pizzaketen Crispy Oven Fries, omdat het ‘past binnen de ambitie van de franchiseformule om een one stop shop te bieden’. Voor mensen met keuzestress is er ook de Frietzza: een pizza met friet erbovenop.

Domino’s is sinds 1989 actief in Nederland en heeft in ons land inmiddels meer dan 350 vestigingen. Wereldwijd is de formule met ruim 18.000 vestigingen actief in zo’n negentig landen.