Domino's breidt uit in Julianadorp, Rijen en Gennep

Domino's breidt uit in Julianadorp, Rijen en Gennep

Domino's heeft drie nieuwe vestigingen geopend. Nederlands grootste pizzaketen heeft locaties toegevoegd in Julianadorp, Rijen en Gennep. In ons land is de franchiseformule marktleider met meer dan 350 winkels.

Het restaurant in Julianadorp huisvest aan de Schoolweg, is sinds 5 juni open en wordt geëxploiteerd door Pjotr Tammeling (29). De franchisenemer is ook actief voor de formule in Schagen, waar hij twee winkels heeft.

Bezorgrecord

Tammeling startte als bezorger bij een vestiging in Groningen, maakte in 2 jaar meer dan 10.000 ritten en vestigde twee keer een bezorgrecord. Daarna werkte hij voor de formule als pizzamaker, winkelmanager en regiomanager, alvorens hij zijn eigen filiaal opende.

Pizzamaker

In mei startte de 27-jarige Mart Schuurman (foto) een Domino’s aan het Wilhelminaplein in Rijen, nadat hij er eerder al één opende in Sint Willebrord. Schuurman begon 10 jaar geleden als pizzamaker en koos na het afronden van zijn studie in 2020 voor het ondernemerschap.

Negende winkel

Datzelfde deed David Drees in Gennep, waar hij in de Zandstraat zijn negende winkel opende namens de franchiseformule. Alle in het zuiden van het land. Drees maakte zo’n 20 jaar geleden als fietsbezorger kennis met Domino’s.

Friet in assortiment

Domino’s is sinds 1989 actief in ons land en telt inmiddels meer dan 350 vestigingen. Nederlands grootste pizzaketen voegde dit jaar friet toe aan het assortiment. In januari startte het met Crispy Oven Fries en in april volgden loaded fries. Dat laatste was volgens de onderneming het gevolg van het succes van de eerste. De loaded fries zijn verkrijgbaar in drie varianten. Voor mensen die niet of moeilijk kunnen kiezen, is er ook een pizza belegd met friet.