Parel van het Jaar 2023 is verrast en emotioneel: 'Ik ben helemaal blij'

Parel van het Jaar 2023 is verrast en emotioneel: 'Ik ben helemaal blij'

Ellen Treuren werd tijdens de uitreiking van de Terras Top 100 uitgeroepen tot Parel van het Jaar. De 55-jarige Ellen, die voornamelijk in de bediening te vinden is bij 't Raadhuis in Goudriaan, wordt door haar collega's geroemd om haar enthousiasme en tomeloze inzet.

't Raadhuis-eigenaren Björn Boom en Cindel van der Steldt nomineerden Ellen Treuren. De eerste was, natuurlijk mét 'mama Ellen', aanwezig tijdens de prijsuitreiking. 'Ze verdient het enorm, ze is door een hele moeilijke tijd gegaan, maar ze is een horecavrouw in hart en nieren.' Ellen zelf was verrast en emotioneel toen ze het podium werd opgeroepen. 'Ik ben helemaal blij', bracht ze uit. Ze kreeg vervolgens een groot applaus van de aanwezigen.

De Parel van het Jaar en haar collega's ontvingen als prijs bedrijfskleding van Chaud Devant. Marketingmanager Geert Frank: 'Gastronomie draait om mensen. Toen we het verhaal hoorden van deze Parel wilden we graag iets extra's doen. We willen het hele team daarom in nieuwe kleding steken van Chaud Devant.'