Nieuwe ceo voor Bastion Hotels

Nieuwe ceo voor Bastion Hotels

Bastion Hotels heeft Dave Pieters per 1 mei 2023 benoemd tot nieuwe ceo. Pieters volgt in die functie Maik Willems op, die heeft besloten zich volledig te richten op de nieuwbouw en verbouw, IT en verdere uitbreiding van het hotel netwerk van Bastion Hotels.

Pieters brengt kennis en ervaring uit de internationale B2B en retailmarkten mee. Bastion Hotels is de grootste zelfstandige hotel keten in Nederland en telt ruim 3700 kamers en 34 hotels.

Dave Pieters (45) heeft uitgebreide ervaring als manager in verschillende rollen bij onder andere Ahold-Delhaize, Hoogvliet, Aldi, Coles Australië, Nike en Pontmeijer.

Groeikoers voortzetten

Pieters ziet het als zijn missie om de groeikoers van Bastion Hotels voort te zetten. 'We zullen de succesvolle nationale expansiestrategie van Bastion Hotels verder stimuleren en onze ontwikkeling versnellen', aldus Pieters.

'In het economy segment zijn we marktleider. In ruim 30 jaar is Bastion Hotels, sterk autonoom gegroeid. We werken continu hard aan de verbetering van onze 'gastreis' om zo onze gasten een naadloze en prettige, kwalitatief goede ervaring te bieden.'

Dave Pieters

Pieters behaalde een master's degree in bedrijfskunde aan de Rijks Universiteit Groningen en is als lid van de raad van toezicht NHL Stenden ook indirect verbonden aan de Hotelschool in Leeuwarden. Pieters heeft ruim 20 jaar ervaring in binnen en buitenland, waar retail een rode draad vormt in zijn carrière.

Bastion Hotels

Bastion Hotels is een hotelketen met 34 hotels verspreid over heel Nederland. De keten staat voor degelijke kwaliteit. Het financieel gezonde bedrijf heeft als uitgangspunt: eigendom van eigen hotels, eigen operatie en eigen merk. Bastion Hotel heeft lak aan poespas. 'Onze gasten zitten niet altijd te wachten op overbodige poespas. Verwacht in onze hotels geen futuristische snufjes, avocadotoast als ontbijt of luxe wellness behandelingen. Wij beloven je een goed bed, een vriendelijk ontvangst, een lekker biertje of glas huiswijn en een goede hap. Het motto 'Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg' is ons op het lijf geschreven.'