Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

Nieuwe ondernemersfamilie heropent Kwalitaria Bussum

Thomas Ipek heropende onlangs de deuren van Kwalitaria Bussum. Hij wordt bijgestaan door zus Manuella en vader Johan springt bij waar nodig. Een echte familiezaak dus. 'Wij zijn klaar om Kwalitaria Bussum naar een hoger niveau te tillen.'

Bij Kwalitaria Bussum gaat Ipek samenwerken met zijn zus en vader. Dekersverse Kwalitaria-ondernemer heeft er alle vertrouwen in. 'We hebben jarenlang samen in het partycentrum van mijn vader gewerkt, dus zijn het gewend om met elkaar op de werkvloer te staan.'

Het partycentrum is sinds enige tijd verhuurd, maar het begon toch weer te kriebelen voor de familie Ipek. 'Bekenden hadden al positieve ervaringen met franchise. We zijn ons gaan oriënteren en uiteindelijk bij Kwalitaria terechtgekomen. Het hele concept met een assortiment dat niet standaard is en de aandacht voor duurzaamheid sprak ons aan.'

Focus op bezorgen en afhalen

De heropening van Kwalitaria Bussum is een feit. De focus van de cafetaria ligt vooral op bezorgen en afhalen. 'Wat dat betreft zitten we hier op een toplocatie', vertelt Thomas. 'Je kunt zeven dagen per week terecht in onze winkel, maar we bezorgen met onze elektrische bezorgfietsen ook in een groot deel van Bussum.'

'We hebben voor het assortiment echt gekeken naar wat de mensen in Bussum zouden willen. Natuurlijk hebben we friet met een favoriete snack, maar ook burgers, complete maaltijden, friet met verrassende toppings en veel vegetarische opties. En voor een lekkere lunch hebben we diverse belegde broodjes en maaltijdsalades.' De aanraders zijn volgens Thomas de wisselende seizoensproducten: 'Deze zomer hebben we onder andere een Oosterse frikandel en Rösti kipburger.'

De Familie Ipek is gedreven om van Kwalitaria Bussum een succes te maken. “Met onze ervaring in de horeca en onze denk- en werkwijze zijn we er klaar voor om de zaak naar een hoger niveau te tillen. We nodigen iedereen graag uit om te komen ervaren hoe dat smaakt.'