Janeth Rodriguez nieuwe executive chef Amsterdam Marriott

Janeth Rodriguez nieuwe executive chef Amsterdam Marriott

Het Amsterdam Marriott Hotel verwelkomt Janeth Rodriguez als nieuwe executive chef. Rodriguez verruilt de Bahamas voor Nederland, waar zij binnen het Amsterdam Marriott Hotel verantwoordelijk is voor de culinaire ervaringen van onder andere Midtown Grill Restaurant.

Janeth Rodriguez, oorspronkelijk afkomstig uit Venezuela, heeft al ruim 22 jaar ervaring in keukens in met name Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Ze begon haar carrière bij het Renaissance Caracas La Castellana Hotel, waarna ze haar vaardigheden verder ontwikkelde als chef de cuisine in Abu Dhabi en Dubai. Haar passie voor diverse keukens en culturen bracht haar in 2018 naar het Caribisch gebied, waar ze de rol van executive chef op zich nam in Curaçao. In de laatste jaren deed ze meer ervaring op in de Bahamas. Volgende bestemming: Europa, Amsterdam. 

Het Amsterdam Marriott Hotel is ervan overtuigd dat haar talent en visie van onschatbare waarde zullen zijn. In haar rol als executive chef zal Rodriguez verantwoordelijk zijn voor Midtown Grill, bekend als het beste steakrestaurant van Amsterdam, Sorel's Bar & Lounge, M Club Lounge, banqueting en roomservice.

Rodriguez is enthousiast over deze stap: 'Ik ben ontzettend verheugd om te werken bij het Amsterdam Marriott Hotel. In Amsterdam, een perfecte stad voor culturele diversiteit. Het is mijn doel om onze gasten mee te nemen op een gastronomische reis, zodat ze de smaken kunnen ervaren die ik heb verzameld tijdens mijn culinaire reizen door steden, regio's, landen en continenten.'