Sneak preview Hotel Keyser Breda: familie Sweere investeert opnieuw

Sneak preview Hotel Keyser Breda: familie Sweere investeert opnieuw
3D rendering: Sutherland Design

Nadat Hotel Botanique Breda in maart 2023 de deuren opende, kondigt de familie Sweere een volgende investeringsronde aan. Zestien kamers in Hotel Keyser Breda worden gestript en krijgen een nieuwe luxe uitstraling met de nieuwste technologieën .

‘In januari en februari 2024 worden 16 van onze kamers volledig gestript en heropgebouwd’, vertellen de broers Bob en Joep Sweere. Om Hotel Keyser naar een nog hoger niveau te brengen zet de familie Sweere in op luxe materialen in combinatie met de nieuwste technologieën en een huiselijk gevoel.

Ondanks de gekende schade die de hotellerie heeft opgelopen tijdens de covid19-crisis, blijft de familie investeren in de toekomst. ‘Wij geloven rotsvast in ons product en willen blijven groeien. In een erg concurrentiële markt moet je blijven diversifiëren.’

Hotel Keyser zet in op vitaliteit

Zo zet Hotel Keyser vol in op vitaliteit en gezondheid, door onder meer hun samenwerking met Auping voor de bedden maar ook door infraroodsauna’s te plaatsen in de suites. ‘Zo kunnen onze hotelgasten verfrist de nieuwe dag starten na een verblijf in ons hotel.’

De werkzaamheden starten in de eerste week van januari. Sutherland Design is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting. De planning is dat de luxe kamers eind februari klaar zijn. Het project valt onder leiding van algemeen directeur Olivier Discart.

Hotel Botanique Breda

Breda Botanique van de familie Sweere is een nieuwe, levendige hotspot aan de rand van het Bredase centrum. Ontwikkelaar Synchroon transformeerde de monumentale Chassékazerne tot een complex met een mix aan functies waaronder een hotel, restaurant, filmhuis, botanisch kas en woningen. Hotel Botanique Breda heeft 19 kamers. Historische elementen van het gebouw zijn hier gecombineerd met een botanische inrichting. 

Ontwerp en 3D renderings: Sutherland Design