Nieuwe maître voor restaurant Bridges Amsterdam

Nieuwe maître voor restaurant Bridges Amsterdam

Daan Halle is sinds 1 januari 2024 de nieuwe maître van restaraunt Bridges, gelegen in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam. De ambitie van Halle is om samen met executive chef Raoul Meuwese de gastronomische ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

De culinaire passie van Daan Halle begon tijdens zijn jeugd toen hij opgroeide in de West-Kaap van Zuid-Afrika, een regio die bekend staat als een van de beste locaties voor gastronomie. Zijn interesse werd versterkt tijdens zijn werkervaring bij Janse & Co. 'Hier leerde ik unieke ervaringen aan gasten te bieden die een blijvende herinnering achterlaten', aldus Halle.

Halle zette zijn eerste stappen bij The Grand als stagiair op het gebied van Food & Beverage, nadat hij met succes zijn studie aan de Hotel Management School Maastricht had afgerond. Zijn toewijding en passie voor gastvrijheid en gastronomie maakten al gauw indruk, wat resulteerde in een snelle carrièreontwikkeling binnen de Food & Beverage afdeling van The Grand. Dit jaar maakte Halle zijn droom waar door de functie van maître bij restaurant Bridges over te nemen.

Halle: 'Als maître van restaurant Bridges ben ik vastbesloten om de gasten een buitengewone culinaire ervaring te bieden. Samen met het team zullen we ernaar streven om de reeds hoogstaande reputatie van Bridges verder te versterken.'

De nieuwe maître neemt de functie over van Roos Sevens. Met haar kennis van wijnen en gastvrijheid bracht zij restaurant Bridges naar een nieuw level en behaalde zij WSET 4.

Over restaurant Bridges 
Bij restaurant Bridges kun je genieten van een vijf-, zes- of zeven gangen menu du Chef of van de à la carte gerechten. Executive chef Raoul Meuwese omschrijft zijn gerechten als 'klassiek en traditioneel Frans, met internationale invloeden en een lokale twist'.