Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

Bistronoom benoemt Tyas Verburg als nieuwe chef-kok: 'Verrassen met smaakvolle ervaringen'

De 28-jarige Chef-kok Tyas Verburg staat per 1 april achter de kachel bij Bistronoom in Woerden. Met het kleine à la carte menu en de verrassingsmenu's krijgt Verburg de kans om zijn creativiteit te tonen.

Chef-kok Tyas Verburg deed eerder werkervaring op bij gerenommeerde restaurants als Akkeroord in Waddinxveen, The Millén* in Rotterdam en – zo lijkt de cirkel voorlopig rond - De Dukdalf in Woerden.

De Bistronoom

Verburg brengt een verfrissende dynamiek naar het restaurant, meldt de Bistronoom. De chef-kok heeft er duidelijk ook zin in: ‘Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team van Bistronoom, waar een relaxte sfeer hangt', zegt Tyas. 'Ik ben blij met mijn eerdere ervaringen die ik heb opgedaan en kijk daar met een glimlach op terug. Ik heb veel zin om bij Bistronoom mijn passie voor koken te delen en gasten te verrassen met nieuwe smaakvolle ervaringen.’

Jan Cees Graafland blijft de overkoepelende chef voor zowel Bistronoom als het bistro-zusje Bistro de Bock. In die rol blijft hij bijdragen aan de culinaire visie van de restaurants. Het etablissement in het centrum van Woerden is dagelijks open voor lunch, borrel en diner. Zowel binnen als op het terras. Verse kruiden, bloemen, groenten en fruit voor gebruik in gerechten worden geteeld in de eigen moestuin.

Gouden Pollepel

De Bistronoom is winnaar van de Gouden Pollepel in 2017 en 2020 en heeft vermeldingen in Lekker 500 2021 en Grootspraak van Perswijn. Verburg hoopt ‘elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden door kwaliteit en creativiteit te combineren.’

Bekijk deze collectie

Nieuwe medewerker

In de huidige arbeidsmarkt zijn horecaondernemers veel tijd kwijt aan het werven en aannemen van nieuwe medewerkers. Het is immers lastig om geschikte medewerkers te vinden. In deze collectie staan tips & tricks voor ondernemers om hier zo goed mogelijk mee aan de slag te gaan. Ook delen horecaondernemers hun praktijkvoorbeelden.