Restaurant De Gouden Reael heropent onder de naam Tannay

Restaurant De Gouden Reael heropent onder de naam Tannay

Na vier jaar onder de vleugels van de familie Caron, ondergaat Restaurant De Gouden Reael op het Realeneiland een transformatie en gaat vanaf half april verder onder de naam Tannay.

Chef Thomas Demuth zal als partner van de familie Caron, Tannay introduceren in het Amsterdamse culinaire landschap. Tannay, vernoemd naar het pittoreske geboortedorp van Thomas in de Bourgogne, markeert een nieuw tijdperk voor dit historische etablissement.

Met zijn staat van dienst en gesteund door de culinaire hand van patroon Alain Caron, belooft Chef Thomas Demuth een menu te presenteren dat een eerbetoon is aan zijn wortels in Tannay en de schilderachtige Bourgogne, evenals aan zijn opkomende carrière.

Chef Thomas Demuth
Chef Thomas Demuth

De heropening van het restaurant zal niet alleen gepaard gaan met een nieuwe naam, maar ook met een geheel vernieuwde keuken, interieur en uitstraling, terwijl het iconische monument van De Gouden Reael zijn traditionele charme behoudt.

Het klassieke hoekpand op het Realeneiland verwelkomt een vernieuwde keuken die daarnaast ook plaats zal bieden aan een deel van de gasten zodat deze op de vingers van de jonge meester kunnen kijken. Oude draagbalken en ornamenten worden in ere hersteld en alles wordt teruggebracht naar een landelijke stijl die complementeert met de traditionele gerechten op tafel.

Familie Caron

De familie Caron, onder leiding van tv-chef Alain Caron, heeft een erfenis opgebouwd van gastronomische innovatie en traditionele Franse keuken in Nederland. Caron staat bekend om zijn enthousiasme, kennis en liefde voor eerlijke en smaakvolle gerechten. Hij leidt samen met zijn zoons Tom en David de restaurants Café Caron (Michelin Bib Gourmand), Petit Caron en Cantine de Caron in Amsterdam.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.