Terras Top 100 2024 nr. 29: Huize Bloem, Lieren

Terras Top 100 2024 nr. 29: Huize Bloem, Lieren

Huize Bloem in Lieren verwelkomt je met een prachtig, schoon en verzorgd terras op een idyllische landelijke locatie. Het straalt gezelligheid uit en ademt een warme sfeer. Weer een nieuwkomer die zich meteen laat gelden!

Bij aankomst voelt de jury zich direct thuis dankzij de hartelijke ontvangst door de medewerksters. Hun oprechte lach maakt de ervaring compleet. We mogen zelf een plekje kiezen en worden snel benaderd voor een drankje. De latte die we bestellen, wordt keurig geserveerd met suiker en een stukje fudge, vergezeld door een vriendelijk woord. 

Onze medewerkster controleert regelmatig of alles naar wens is, met een blijvend vriendelijke en attente houding. Het terras is bovendien divers van opzet. Met een verwarmd gedeelte en een speelplaats voor kinderen is dit een perfecte plek om te genieten van gastvrijheid en ontspanning in een bijzondere omgeving. 

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.