Terras Top 100 2024 nr. 18: Brasserie Broers, Montfoort

Terras Top 100 2024 nr. 18: Brasserie Broers, Montfoort

Gelegen aan de kade van de Hollandse IJssel, met een uitzicht op voorbijvarende bootjes, vormt dit terras een idyllische plek. Het prieel en de groene bomen versterken de serene sfeer van deze historische locatie.

Bij aankomst vallen de nette uitstraling en het vlekkeloze schilderwerk direct op. Gasten worden hartelijk verwelkomd en naar een beschutte plek begeleid. De medewerkers maken gemakkelijk en natuurlijk contact met de gasten, waardoor iedereen zich hier welkom voelt.

De service is professioneel. Er wordt op gepaste momenten gevraagd of gasten nog iets willen bestellen, wat de gastvrijheid en service ten goede komt.

De leidinggevende houdt overzicht en zorgt voor een goed georganiseerde bediening. Dit draagt bij aan de algehele prettige ervaring op het terras. Een kleine tip voor de toekomst zou zijn om de timing van de verkoopvragen iets aan te passen voor een nog meer ontspannen sfeer.

Al met al combineert Brasserie Broers een prachtige locatie met uitstekende service en een uitnodigende sfeer, wat zorgt voor een heerlijke tijd aan de Hollandse IJssel.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.