Terras Top 100 2024 nr. 5: Saus eten en drinken, Bergen op Zoom

Terras Top 100 2024 nr. 5: Saus eten en drinken, Bergen op Zoom

Ook dit jaar straalt het terras perfectie uit. Het meubilair is verzorgd en goed onderhouden, met keurig opgemaakte tafels en vrolijke parasolletjes, wat bijdraagt aan de Caribische sfeer. Zelfs de hondenbar toont oog voor detail en gastvrijheid.

De ontvangst op het terras is hartelijk en ongedwongen. Medewerkers zien er verzorgd uit en dragen bedrijfskleding die aansluit bij de terrasambiance. De service is vlot en professioneel; bestellingen worden nauwkeurig opgenomen en herhaald. Lege glazen worden snel opgeruimd.

Bij het afrekenen wordt flexibel en vriendelijk omgegaan met verzoeken voor een gedetailleerde bon. De attentie van medewerkers, zoals het aanbieden van ‘snoepjes’ aan een hond, bewijst dat Saus aan alles heeft gedacht om de gastvrijheid te optimaliseren.

Foto-credits: Marcel van Hoorn

Verbeterpunt blijft de wijnkaart, vindt de vakjury, die kan wellicht een beetje herziening gebruiken. Vorig jaar werd Saus zesde en won het de provincietitel. Ook dit jaar is Saus een goed geoliede machine waar de gast centraal staat. De warme ontvangst door de eigenaar en de harmonie binnen het team leveren een terechte vijfde plaats op. Ook is Saus provinciewinnaar van Noord-Brabant.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.