Laatste week om je aan te melden voor de bekendmaking van de Terras Top 100

Laatste week om je aan te melden voor de bekendmaking van de Terras Top 100
2023 - Pelle's, Deurningen

Het kan nog: aanmelden voor de langverwachte finale van de Misset Horeca Terras Top 100. Op maandag 1 juli 2024 vindt de uitreiking plaats bij Pelle's Eten & Drinken in Deurningen.  Dit is dé kans om deel te nemen aan een onvergetelijke dag vol inspiratie en feestelijkheden.

Naast de bekendmaking van de top 3 winnaars, worden er tijdens de Terras Top 100 ook prijzen uitgereikt in verschillende andere categorieën. Want ook de Provinciewinnaars en de Publieksprijswinnaar worden gehuldigd. En vergeet niet De Parel: een speciale prijs voor een topper in het team die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden en een pluim of steun verdient.

Bekendmaking Terras Top 100 2024

Het evenement zal starten met een inspirerende sessie van Milo Berlijn, gevolgd door diverse prijsuitreikingen, hapjes en drankjes en entertainment. Bezoekers van de feestelijke bekendmaking zijn welkom vanaf 14.00 uur. Om 15.00 uur zal Milo Berlijn zijn sessie starten. Om 16.30 uur start de bekendmaking van de Terras Top 100 2024. Het einde is gepland op 19.30 uur.

Milo Berlijn

De middag wordt extra bijzonder met een inspirerende keynote van Milo Berlijn. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden, tomeloze energie en op hilarische wijze houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn 'TerrasTijger-presentatie' confronteert bezoekers op een vrolijke en meeslepende met hun eigen handelen op een terras. Of het nu gaat over over terras lopen, gastvrijheid, slim zijn, optimisme en werkplezier, alles komt voorbij.

Zorg dat jij en je team terras niet ontbreken op deze feestelijke en prestigieuze bijeenkomst. Wacht niet langer, stop met twijfelen en meld je vandaag nog aan voor deze unieke kans! Aanmelden kan hier.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.