Eten met kinderen: minigerechtjes en kip met appelmoes

Eten met kinderen: minigerechtjes en kip met appelmoes

Restaurant Kom eten in Hoogmade wil graag meer jonge gezinnen naar het restaurant trekken. Gezinnen die tussen 17 en 19 komen eten, betalen de maaltijd ...

Met een nieuw kindermenu wil restaurant Kom Eten uit Hoogmade families verleiden om met het hele gezin uit eten te gaan. Kenneth Tjong Ayong van Kom Eten: 'Op de kindermenukaart staan een aantal laagdrempelige mini-porties van onze gewone menukaart, zoals carpaccio en crème brûlée. Daarmee hopen we kinderen kennis te kunnen laten maken met de restaurantkeuken.'

Hij vervolgt: 'Natuurlijk houden we er rekening mee dat dit niet voor ieder kind een plezier betekent, daarom bieden we ook saté met frietjes en een goede klassieker: kip, patat en appelmoes.' De kindermenukaart heeft een dubbelfunctie als kleurplaat.'

Op Misset Horeca Connect loopt een discussie over jongen kinderen in de horeca. Deel uw aanpak met collega's!

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.